10 april, Bryce Canyon naar Escalante

Zoals je al zag aan de naam van de camping (gisteren) werd het een kort nachtje. Om 6:00 uur rammelt de wekker. Het ziet er redelijk helder uit. Voldoende kledinglagen aan (we zitten op 2600 meter hoogte) en naar het Sunrise Point (op minder dan een kilometer afstand). Spannend… en helaas. Niet zo mooi als gehoopt.
Jacqueline durft het aan om naar beneden te lopen. Voor dit soort dingen moet je bij mij niet meer aankomen. Dalen of glooiend gaat wel, klimmen, gaat echt niet meer lukken.

Jacqueline vertelt verder… Peter gaat terug naar de camping en we spreken om 11:00 uur af. Ik ga beginnen aan de tocht zie ik een blauw vogeltje, prachtig. Eerst die op de foto natuurlijk.
Begonnen aan de Garden Trail, die ging steil naar beneden maar prachtig! Aangekomen aan het einde staat een bordje Navajo Trail nog 1.3 km… ach pak ik er die ook bij. Mooi, allemaal vriendelijke mensen onderweg en de tocht werd zwaarder. Ja, want wie daalt moet ook weer omhoog.

Om 10.15 uur was ik op afgesproken plek en heb heerlijk in het zonnetje gewacht op mijn wac-je. Hij had zelfs koffie voor mij gezet.

We besluiten om door te rijden naar Escalante. Op de camping gewassen en alles weer bijgewerkt. We hebben wifi dus ook het verslag is weer bij.

Houdoe.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op