11 april, Calf Creek Falls richting Capitol Reef

s’Morgens eerst wat eitjes gekookt voor het ontbijtje en de tonijnsalade die ik ging maken. Dat zal zeker smaken naar een flinke wandeling naar Calf Creek Falls.

We begonnen goed, je loopt echt in de woestijn. Cactussen, een roofvogel, hagedissen en een swallowtail vlinder. De natuur is hier bijzonder. Na een half uurtje lopen moest Peter helaas afhaken. Zijn griepje is meer aanwezig dan gedacht. Besloten dat ik alleen verder ging met camera en video. Een flinke tocht maar wederom de moeite waard met als toetje de prachtige waterval.

Ik was pas na tweeën terug, Peter had geslapen… hij is echt ziek. Balen natuurlijk, nooit ziek en nu wel! Na de lunch, boterhammen met tonijnsalade, verder gereden richting Capitol Reef.
Gelukkig was Peter wel in staat om te rijden en de uitzichten die we kregen waren Kicken!
Ook kicken was; een stuk of 7 herten die voor je neus rennend oversteken. Gelukkig kon mijn wacje op tijd remmen! Helaas geen beelden van.

Op de camping bij Subway een broodje gehaald en Peter te bed gebracht. Hopelijk gaat het morgen beter met Peter. We staan nu op Wonderland RV park, vlakbij Capitol Reef.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op