Menu Sluiten

1 februari, Kaikoura dag 2

Jaaa, daar hadden we weer zo’n wauwdag. Vanmorgen eerst alles gewassen, heerlijk om straks weer in een vers bedje te stappen.
In het dorp bij Encounter een date gemaakt om met dolfijnen te zwemmen. En ja, Peter gaat gelukkig mee. Dinsdag om 05.30 uur melden bij het bedrijf. YES!!!

We gaan met de camper naar de Peninsula (schiereiland) van Kaikoura, een van de hoogtepunten uit 2011. Een we hebben wéér mazzel, het weer is ons gegund en de plek is precies zoals wij hem in onze herinnering hebben. We hebben 6 uur lang van deze plek genoten. Wat gewandeld, zitten genieten, nog een stukje verder en nog een stukje verder… toen we terug wilde was het hoogtij geworden. Dan maar via de een 50 meter hoge rots. Viel gelukkig mee om te doen maar toen was het er van bovenaf gezien ook weer mooi. Je raad het al, ook daar weer gelopen, gezeten en filmen/foto’s maken.

“Droomreis op herhaling” gaat vandaag zeker op.

Bedankt allemaal weer voor de reacties. Corry: we hebben sterk spul voor de zandvlooien maar deze krengen hier zijn echt gemeen. Gelukkig hebben we ze vandaag niet gezien. En dat we mooie foto’s maken gaat zeker lukken… alhoewel… vandaag een foutje. Had de camera even van de autofocus gehaald en niet terug gezet. Zijn we verplicht weer hetzelfde rondje te doen. Niet erg.

We hebben ook nog een dakota gekocht voordat we op vakantie gingen. Daar kun je precies op zien hoeveel, hoe hoog of hoe steil we hebben gelopen.
Vandaag hebben we dus, 8,3 km gelopen in 6 uur.
Daarvan 2 uur en 8 min bewogen en de rest gestopt.

gegroet allemaal,
liefs Jacqueline en Peter.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

3 reacties

  1. Armand, Mariska & MIrthe

    Jullie hebben toch iets goeds gedaan in jullie leven denk want jullie hebben wel zoveel geluk! Wat fijn dat we er zoveel van samen mogen beleven! Love very very much liefs van deze 3 schatjes xx

  2. Anneke

    Dank je wel! We hebben een geweldig feest gehad, heerlijk gezongen en gedanst op en met alle bekende Unanime klanken! Fijn dat jullie weer zo genieten, op naar de komende weken 🙂 xxx

Reacties zijn gesloten.