Menu Sluiten

10 november 2017, Tongariro naar Martinborough

Vandaag wilde mevrouw de Desert Road rijden. Dat betekende een stukje terug, maar waar heb je anders een camper voor. Dan eerst ook even terug naar de stoeltjeslift in Tongariro National Park. Vanwege het weer, best wel fris en laaghangende bewolking, was de lift niet in werking. Vorige keer hebben we hierboven gewandeld in een “maanlandschap”. Omdat het nu nog vroeg in het seizoen is ligt daar nu volop sneeuw (zie de foto’s van gisteren).
Daarna, na het dagelijkse bakje koffie, door richting Desert Road. Schijnt bekend te zijn van de Lord of the Rings. Mooie weg zonder enig dorpje of zoiets.
Vervolgens door richting Manawatu Gorge Walk. Die stond ook op het lijstje. Bij aankomst in het bijbehorende dorpje: “Gorge Walk: Closed”.
En nu? Gaan we weer naar Castle Point? Uiteindelijk na teamoverleg besloten dit niet te doen. Kan niet mooier zijn dan de vorige keer. En we hebben nog wat in de planning staan op het Zuidelijke deel van dit Noordereiland.
We zetten koers richting Martinborough alwaar ik nu dit verslag zit te maken.
Als het vrouwtje zo terugkomt van een korte wandeling kunnen de foto’s voor vandaag worden geselecteerd en dan kan dit verslag het web weer op.

Trouwens we hebben ook een pagina gemaakt met alle foto’s bij elkaar. Voor de liefhebbers zullen we maar zeggen.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

4 reacties

  1. Annelies en Ad

    Wat een genot om iedere morgen weer van jullie mooie reis te mogen genieten. Goed bezig!!!!!
    Geniet er van. (overbodige tip hahaha)

  2. Paula Schravesande

    oooohhhh bij de laatse foto kreeg ik even een sound of music gevoelletje haha
    prachtig weer

Reacties zijn gesloten.