Menu Sluiten

13 april, Death Horse Point en Arches NP

Wat een geweldige dag hebben we gehad! Eigenlijk teveel van het goede. Eerst een benzinepomp proberen te vinden omdat ze daar misschien wel brood hebben. Ja, we zitten soms in een gat… wordt vervolgd.
Geen benzinepomp gevonden maar we zagen een bord met Canyonlands. Doen we die eerst en dan naar Arches. Canyonlands is een Statepark en daar moesten we $ 10 betalen, maar ja dan zie je wel Death Horse Point!! Wat een geweldig uitzichtpunt!!! De Coloradorivier is daar goed te zien.

Wat ons ook opvalt is hoe schoon de parkeerplaatsen zijn aangelegd. Ook voor gehandicapten is alles aanwezig. Wc’s en meestal drinkwater waar een wandeltocht begint. Complimenten voor Amerika.
Als we het park weer verlaten zien we een eindje verder een benzinepomp. Ook een camping erbij, daar gaan we vanavond staan.
Wat boodschappen bij de pomp gedaan, water en een hotdog voor Jacqueline.

Tijd om het volgende park te bezichtigen: Arches. We blijven ons verbazen om de diverse parken. Ogen komen tekort. Bij Landscape Arch gaan we de tocht maken 2,6 km. We spreken daar een Amerikaan met de naam Schilperoort.

De Arch was geweldig mooi, maar ja, heel het park is mooooiiiiii.
We blijven daar tot 19.00 uur en gaan de camping boeken. Helaas hebben ze geen eten, ja hotdogs. Ik vroeg is er iets in de buurt?
Ja bij Moab, zo’n 12 km verder. Wij daar naar toe gereden en wat denk je? Een stad met wel vijftig eettentjes… Geen gat dus…

De Pizza smaakte ons goed, een lekkere afsluiting van een meer dan geweldige dag.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

6 reacties

  1. Ger en Ria

    Hoezo Jaloers, WIJ??? Nee hoor, helemaal niet!!! Jullie beleven mooie momenten, in de mooiste natuur. En wij gaan werken. Jullie zijn vrij te doen en te laten wat jullie willen. En wij gaan werken. Maar ach, er komt ’n moment dat het omgedraaid is. HET ZIJ JULLIE GEGUND, GENIET ERVAN. Nu al benieuwd naar de film. Mogen we wéér naar de bios komen? Fijne vakantie verder. Ger & Ria.

  2. Poeleke

    Wat super allemaal weer, hoop dat Peter weer wat opgeknapt is . We volgen jullie met plezier

Reacties zijn gesloten.