Menu Sluiten

13 december 2017, Akaroa dag 3

Nieuw-Zeeland

Canterbury 7591, Nieuw-Zeeland

Canterbury 7591, Nieuw-Zeeland

Onze laatste echte vakantiedag!
De voorspellingen waren niet goed maar toen we wakker werden viel het mee, de zon scheen door de lichte bewolking. Eerst aankleden etc en koffie natuurlijk. Helaas de zon ging er van tussen en de weg die we wilde rijden was er ook niet meer (door de aardbeving in 2011 weggevaagd). Dan maar in de achtertuin van de camping. Een scenic route door de heuvels van Akaroa.

Daarna richting Lake Forsyth, een groot meer met veel zwarte zwanen met jong. Er was helaas geen wandelpad en reden we nog wat door.

Een bijzonder landschap met veel schapen en uiteindelijk reden we tegen de zee aan. Daar een boterhammetje op en even op het strand. Op een strand een stukje verder werd de lucht dreigender en een regenbui was te verwachten. De boeren zijn er erg blij mee want het heeft al heel lang niet geregend hier. Op de camping aangekomen eten we laatste restjes op. Morgen camper inleveren en daarna:

WAC te huur…

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

10 reacties

 1. Jos en Annelies Bink

  hoi samen ,

  Nog even en dan naar huis !!
  Jos en ik wensen jullie een voorspoedige reis terug en tot in Etten Leur.
  En…….. fijn dat we mochten meegenieten van een mooi reisverslag en bijzonder mooie fotos.
  Groet Jos en Annelies

 2. Poeleke

  Wat gaat de tijd toch snel als je zo kunt genieten, goede reis terug. We hebben weer genoten van jullie verslagen en foto’s?☃?

Reacties zijn gesloten.