Menu Sluiten

13 februari, Fairlie

Nieuw-Zeeland

Allereerst natuurlijk onze Jack feliciteren…. Oh nee, ik moet nog even wachten, jullie zijn nog niet zover…. Alhoewel, op het moment dat ik dit schrijf is het ook bij jullie de 13e. Dus Jack: Gefeliciteerd!!!

Vanmorgen weer richting Mt. Cook. Alhoewel we al op grote afstand zien dat het weer ons niet gunstig gezind is, gaan we toch die kant op. We hadden gisteren een andere kleine wandeling gezien met zicht op de Tasman Glacier.
Op de parkeerplaats eerst een bakkie gemaakt. Het regende zachtjes, dus wij op pad. Gaandeweg werd de regen wat harder, maar we zijn er op voorbereid. Poncho’s aan (nieuwe, want die van de Lidl zijn al “versleten”).

Wel een leuk tochtje. Hierna weer een bakkie en een beetje gelezen. Je weet maar nooit, het weer kan zomaar opklaren. Dat deed het dus niet en besloten we verder te trekken.

We gaan naar Fairlie. Onderweg nog wat blikken geworpen. Onder andere op Lake Tekapo. Ook in Fairlie is zo’n Top10-camping en dat is vaak met een goede internetverbinding. Aangekomen op de camping blijkt zelfs dat ze gratis draadloos internet hebben. Kunnen we onze verslagen en foto’s plaatsen.

Het is weer wasdag en mijn Mutske is even naar de supermarkt. Er ligt nog eten in de koelkast en dat moet wel een keer op… De foto’s zijn vandaag minder spectaculair, maar het was vandaag gewoon eens niet zo spannend.

Helaas zijn we aan het aftellen…

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

7 reacties

 1. Jack

  Nou, dankjewel, jullie waren de eerste dus. Maar dat was ook het belangrijkstre doel van jullie reis natuurlijk, daarom zijn jullie niet naar het westen gereisd.
  Het Grote feest is 4 weken uitgesteld, oa door jullie afwezigheid, maar dat hadden jullie waarschijnlijk al gelezen.

  Aansporingen om te blijven genieten hebben jullie niet nodig maar toch: veel plezier nog.

  houdoe,

  Jack

 2. mariss

  Wat een geweldige poncho haha enne het us niet elke dag feest he al die mooie dinge succes met telle en tot zo op msn! Xxx

 3. Pierre en Jose

  Ja Pierre en Jose ( van Bart die je net hebt misgelopen in Winton).

  Nadat we het linkje van Anneke hadden doorgekregen . Volgen we jullie belevenissen zowat dagelijks.
  Het is net of we zelf het Zuidereiland van NZ weer aan het verkennen zijn. We hebben zo ongeveer dezelde route gevolgd. We weten dus wat jullie onderweg tegenkomen. Ook wij vielen toen van de ene verbazing in de andere. Op naar het volgende hoogtepunt en veel plezier nog.

 4. Jacqueline

  Ha Pierre en Jose, leuk om een reactie te ontvangen. Anneke had gezegd dat jullie Bart op Mayfieldroad 805 woont.. we hebben nog op de navigatie gezocht… helaas. Ook via onze buren, en daar weer familie van, ja toevallig he, moesten we de groeten doen van tante Corrie aan jullie Bart. Onze buren zijn Betsy en Johan Nous

 5. henk marina

  Wauw wat een fantastische reis geniet zoveel je kan hebben wij vorig jaar ook gedaan kan je nog heel lang over na dromen met foto’s en films ook al is het nu niet zo spectaculair als je weer thuis bent is elke foto geweldig

 6. Dennis

  Ha Jaqueline en Peter,

  Leuke foto’s hoor!! geniet nog van de laatste 11 dagen tot snel.

  groetjes Dennis

Reacties zijn gesloten.