Menu Sluiten

13 februari, Ohope

Allereerst natuurlijk de felicitaties voor onze Jack! Alweer een jaar erbij. 4 Jaar geleden waren we de eerste, maar gisteren hadden we geen internet. Fijne dag namens ons hier.

Vandaag niet zo’n spannende dag. Een dikke 160 km gereden, maar het eerste stuk schoot niet echt op. Nu is het leuke dat we dat ook helemaal niet erg vinden! We blijven van schilderij naar schilderij rijden. Het weer is geweldig. O.K. er zijn een paar wolkjes en heeeel af en toe een spatje nat, maar wie maalt er om. De temperatuur is dik boven de 20. Voor ons goed genoeg.

Vanavond geen zin om te koken en dus eten we zelfs een keer bij zo’n fastfoodketen….. o.a. frietjes, wel lekker voor een keertje.

En nog bedankt voor de antwoorden op onze vraag hoe het met jullie gaat.

Foto 1 is onderweg, bij Waihau en foto 2 met de kont tegen de camper, ons huidige uitzicht (toen het nog licht was hier).

Voor nu een fijne vrijdag en wie er naar toe gaat een fijne carnaval!

Tot de volgende keer.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

5 reacties

 1. Jolanda

  Prachtig weer de verslagen en de foto’s.
  Ik zal de komende dagen de verslagen niet zo snel meer lezen, maar over 5 dagen ben ik weer helemaal present.
  Jullie lekker genieten
  Gr poeleke

 2. Mariska

  Nou nou dat ene spatje regen.. hier word het als de voorspellingen kloppen ook een goede carnaval wat weer betreft laten we het hopen.
  eet smakelijk met die friet. Xx ons

 3. Anneke

  Jammer dat je nu niet op het Zuidereiland bent, hoor net op de radio dat daar 500 kleine walvissen zijn aangespoeld! Dat was echt iets voor jullie geweest.

 4. het Bokske

  he vakantiegangers,lekker aan het genieten?
  Leuk verslag weer met wederom mooie foto’s.Arian is al weer terug op het honk ook met prachtige foto’s
  Hij had er 2400 gemaakt zei hij,maar hij had een kleine album bij schitterend.jij hebt ook zo’n mooi toestel dat kun je wel zien.

  ALAAAAAF

Reacties zijn gesloten.