Menu Sluiten

14 februari, Fairlie dag 2

Nieuw-Zeeland

Vandaag doen we niks.

Snipperdag.

7 reacties

 1. lenie

  fijne snipperdag! de poncho’s vind ik super! zou er ook wel een willen hebben, waar hebben jullie ze gekocht? fijne reis verder en groetjes van mij

 2. Willeke

  Jammer, geen spectaculair verhaal vandaag. Ziek op de bank is het heerlijk om jullie enthousiaste verhalen te lezen en de mooie wereld te zien via jullie foto’s Geniet nog maar lekker verder. Veel liefs uit Breda xx

 3. Peter & Marjoleine

  Het moet toch niet gekker worden: snipperen in je vakantie. En wij maar verstoken blijven van mooie verhalen en leuke foto’s. Hoe lossen we dat nou weer op?

 4. John

  Ik zit met veel genoegen jullie verslagen te lezen en ben blij met jullie vrolijke verslagen , zie veel punten van herkenning en kom foto’s tegen die bij mij weer mooie herrineringen opoepen nog veel plezier en groetjes van Helma en mij

Reacties zijn gesloten.