Menu Sluiten

14 februari, Ohope dag 2

Vanuit Nieuw Zeeland: hallo allemaal.
Al lekker carnaval aan het vieren? Wij missen het hier niet en toch zien we af en toe een groep mensen verkleed… de gewoonte als er iemand jarig is denken we. Het rare is dat ze dan wel het zelfde soort pak aan hebben. Misschien kennen ze hier geen mutsen, feestmutsen. Helaas hadden we niet de gelegenheid om het te vragen. Komt nog.

Wij hadden vandaag een rustige blauwe zaterdag. We hebben wel eens geschreven dat we alle kleur groen zagen maar vandaag zagen we veel blauw. De luchten waren prachtig, een aparte kleur blauw naast de andere kleuren blauw….

Hier in deze omgeving waren wat kleine wandelingen die we gedaan hebben. De route voor morgen hebben we wat aangepast, we lassen Rotorua er weer in. Deze plaats hebben we 4 jaar geleden ook gedaan maar hadden toen de slechtste dag… 30 cm regen…

Twee blauwe foto’s, de eerste van Ohope en de andere White Island, een actieve vulkaan die 50 km verder ligt.

Veel liefs, alaaf.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

3 reacties

  1. Armand, Mariska & MIrthe

    Onze carnaval is al goed begonnen! Gister gezellig met de achterbuurtjes Marcel en Annelies mee geweest! En Mirthe mocht met Luuk mee naar school om te feesten! Geniet er maar van, van al die schone natuur.
    xxx ons

  2. Anita Brugel

    Voor ons geen carnaval. We doen al gek genoeg zullen we maar zeggen.
    Tot het volgende verslag weer,

Reacties zijn gesloten.