Menu Sluiten

14 januari, Christchurch dag 2

Na een heerlijk vroeg ontbijtje, ja, we hebben goed uitgeslapen, gaan we de stad Christchurch ontdekken.

Er is een monument dat we graag wilden zien, 185 stoelen. Het aantal van de overledenen van de aardbeving. Kippenvel…. 185 verschillende witte stoelen…. heel mooi bedacht.
’s Middags brengen we door in de botanische tuin. De bomen hier zijn soms zeer indrukwekkend. We hopen dat het overkomt op de foto.
We shoppen nog een beetje, souvenirs gekocht en een lekkere zak chips; Peter een zakje friet.

Nu we dit verslag op onze site zetten is het rond de klok van 9. We gaan zo eten. Morgen verlaten we Christchurch en gaan we op pad met ons huis op wielen.
We proberen dagelijks een verslag te maken, maar als we een dagje overslaan zullen we wel geen Internet hebben. Of te druk…..

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

9 reacties

 1. Mariska

  Hey we worden alleen maar jaloers door iedere dag een verslag maar geniet.
  We spreken elkaar vast morgen wel

 2. Bianc

  Kijk… gelijk al volop aan het genieten. Zeer indrukwekkende foto van het monument. Wat een prachtige boom. Moet heerlijke energie aan je gegeven hebben, hahaha. Carry on zou ik zo zeggen.
  Liefs Bianc

 3. henny en rene

  in etten leur is alles goed Zoë zegt dat opa peter en oma jacqueline in new zeeland zijn de foto’s zijn nu al heel mooi kusjes van ons maar van Zoë heel kusjes en knuffels

 4. Tino

  Hé Jacqueline,

  Gisteren nog bij Joost langs geweest.
  Heb een 2X teleconverter meegenomen en een statief.
  Moest de groeten doen en een fijne reis wensen. Begreep van hem dat toen je kwam ’t best druk was en hij niet echt veel tijd had om jullie goed te woord te staan.
  Volgende keer beter…..

  Pas goed op jullie zelf.

  Gr.Tino

 5. Ria

  Van Harte gefeliciteerd met de verjaardag van Mariska.
  Wij volgen jullie op de voet, geniet, wij genieten mee via jullie verslagen.

 6. Ger

  Hoi, vermaken jullie je ’n beetje daar? Lijkt me wel hè! Hoe bevalt de camper, werkt het hemelbed naar behoren? Ik wil jullie feliciteren met de verjaardag van jullie Mariska! Hartelijk Gefeliciteerd. Geniet maar snel verder van jullie heerlijke vakantie. Gr. Ger.

 7. Deem

  Hoi Jacqueline en Peter,

  Wat leuk om jullie zo te volgen. Ik verbaas mij er weer over dat de kiwi’s nog steeds geen besluit hebben genomen tav de opbouw van de kerk in het centrum van Christchurch. Dan kunnen ze beter daar dat monument neer zetten wat jullie gezien hebben. Stuur ff een foto van je sleurhut cq motorhome. Ben benieuwd hoe dat ding eruit ziet.

  Deem

Reacties zijn gesloten.