Menu Sluiten

14 november 2017, Picton naar Pohara Beach

Vanuit Picton de Queen Charlotte Drive gereden, geen straf voor mijn wacje. De planning is Pohara Beach en om daar te komen, komen we langs Nelson. Een stadje aan het begin van het Abel Tasman Park. We hebben daar koffie gedronken op het strand, net als 7 jaar geleden. Helaas was het nu eb en geen zon. Dan ziet alles er toch anders uit.

Maar de reis gaat verder en we mogen weer een fantastische route rijden dwars door het Abel Tasman Park. Wat een vrijheid, en wat heerlijk dat mijn manneke mij naar al die mooie plekjes brengt…
Een bord met: Hawkes Lookout Walk. Even stoppen dan maar; een pad met mooi uitgeslepen stenen door het water brengt ons naar een mooi uitzichtpunt. Het is hier nu wat nevelig (we staan immers in een regenwoud) en daarom is het uitzicht niet zo… maar wel die ene boom. Prachtig, er zaten twee vogels in.

Aangekomen op de camping aan Pohara Beach, besluiten we de Waikoropupu Springs te bezoeken. Deze stond op het lijstje en de campingbaas zei dat deze bron het beste ’s morgens of ’s avonds bezocht kon worden.

Nou, die was zeker de moeite waard!! Zeg nou zelf? Ongelooflijk mooi!! Geniet van de foto’s, wij genieten hier verder… wordt vervolgd…

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

8 reacties

    • Jacqueline en Peter

      Ja, dat zusje van jou komt idd op bijzondere plekken…we blijven ons verbazen. Liefs ons ??

Reacties zijn gesloten.