Menu Sluiten

15 en 16 januari, Orewa en Russell

15 januari, Orewa
Na een goede nachtrust zitten we in het Nieuw-zeelandse ritme. Om half tien werden we opgehaald om de camper te halen. Na wat formaliteiten en uitleg over de camper rijden we weg.

We gaan eerst boodschappen doen. Om 12.00 onze tijd bellen we onze Mariska om haar te feliciteren met haar 22e verjaardag.

Dan rijden we richting Orewa, knap hoor die Peter. Ik ben blij dat hij gelijk met zo’n camper LINKS kan rijden.

Aangekomen op de camping richten we de camper in. Ruimte genoeg voor onze spullen. Het weer is geweldig!

’s Middags lekker zwemmen en zonnen aan het strand. Watertemperatuur is heerlijk. Om 19.00 uur hamburgers op de grill. Nog een avondwandeling en een ijsje op.

Daarna in de camper een bakkie en wat computeren.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

16 januari, Russell
Vreemd hoor, wij hadden de nacht erop zitten en onze meiden waren nog aan het feesten.

Rond de klok van 10.00 uur gaan rijden richting Russell. De hele route is een belevenis. Een prachtige natuur met zoveel Afrikaanse lelies onderweg, je ruikt ze gewoon. Ook de boomvarens zijn prachtig. Een slingerweg richting Bay of Islands.

Gestopt bij Wellsford voor een heerlijk bakkie cappuccino. Onderweg kijken we elkaar glimlachend aan: wat een droomreis en we zijn nog maar net begonnen. De kustlijn is meer dan prachtig.

Om 16.30 uur kwamen we aan in Russell. Wederom een mooie camping. De zeiltocht voor morgen geboekt (voor de liefhebbers die willen zien met welke boot: www.tucker.co.nz).

Daarna nog even gaan zwemmen. Op de camping hebben ze een algemene grill/bbq. Wij onze worstjes er ook op en zo ontmoet je wat mensen… ook Nederlanders.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

9 reacties

 1. Armando

  Hallowa
  het is heel erg mooi om te horen en te lezen dat het super gaat daarZo.
  We hebben gister tot half 3 ongeveer gefeest voor Mariska der verjaardag was ook zkkring geslaagt.
  Nou heel veel plezier daar nog en tot het volgende verhaaltje.
  Ps. Ik mis jullie wel or
  groetjes plus dikke kus Armand

 2. ineke

  hallo, wel leuk hoor, om iedere keer van jullie te lezen. Ik ben elke dag weer nieuwsgierig, nog heel veel genieten dus voor ons allemaal !!! grtjs en xje

 3. mariss en diesel

  Hallo paps en mams wat leuk die verhaaltjes ik geniet met jullie mee. Me verjaardag was gezellig. Alleen wel raar zonder jullie. Veel plezier en kan niet wachte op jullie volgend verhaaltje dikke kus mariss en diesel

 4. Rian Verschuuren

  He luitjes, hartstikke leuk dat ik met jullie mee mag reizen, geniet met volle teugen want je reis is geen droom, je bent er echt!
  Ik volg jullie, groetjes Rian

 5. annemieke

  heey..
  zo te zien hebben jullie t al heel leuk en mooi daar;) en dan nog te bedenk dat je nog heel wat weken mag genieten..;)
  veel plezier nog
  liefs
  bo en annemieke

 6. Bianc

  Heeeeee luitjes wat heerlijk om te lezen dat jullie het zo goed stellen. Een droomreis comes true. Dat jullie genieten is wel te merken. Ga jullie verslagjes lekker volgen. Veel plezier.
  Liefs Bianc

Reacties zijn gesloten.