Menu Sluiten

15 februari, Hanmer Springs

Nieuw-Zeeland

We gaan al vroeg op pad richting Hanmer Springs. Meestal hebben we goed rijweer en ook vandaag dus. We rijden een mooie route en stoppen op tijd voor een bakkie.

Een helikoptervlucht boven Mt. Cook was een wens, helaas vanwege het minder goede weer niet gedaan. Stoppen midden op de weg voor een kudde schapen was er ook een. En dat geluk hadden we vandaag! Peter ging uit z’n dak: “YES”. Gauw de camera aan en filmen maar. Onze dag kon niet meer stuk.

De boswandeling die we vanmiddag in Hanmer Spring deden was alsof je in het Liesbos liep. We zijn dus na een uurtje maar terug naar de camping gegaan. Met een goed boek van het zonnetje genoten.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

7 reacties

 1. Rien

  Kunnen we een keer ruilen, ik bedoel piket dan in juni, dan heb ik namelijk pas vakantie, we praten er wel over als je nog een keerte komt werken
  als je komt……
  Maar een snipperdag in je vakantie, dat kan toch niet

 2. Jack

  Zeg, stelletje verwende nesten, een boswandeling in Hanmer Spring is al niet interessant genoeg meer?
  Zullen we ruilen? Ik mocht vandaag met het busje naar Naarden. Kben geen kudde schapen tegengekomen maar wel een hele hoop auto’s. Da’s pas spannend joh.

  Hou nog effe vol, sterkte,

  Jack (van Wies en de twee honden) uit Rijen

 3. henny en rene

  wat zijn de foto”s toch mooi , en de verslagen ook wij genieten met de kinderen en de dieren alles goed vanavond even rummy cubben bij ron en sandra met rene gaat het goed hij is aan de derde kuur bezig geniet nog heel veel de reis

 4. jolanda

  en lekker uitgerust, wel lang geslapen jullie, maar dat mag wel een keertje!
  Leuk dat de wens met de schapen is uitgekomen. kan die helicoptervlucht nog op een andere plaats of gaat deze wens zeker niet in vervulling.
  Groetjes Jolanda v.d.P en geniet nog maar lekker hier is het toch allemaal hetzelfde

 5. jose

  Ik ben super jaloers nog steeds! Wat is het daar super mooi zeg ! En die regencapes staan jullie schattig haha. Ik heb weer heerlijk suppleties zitten doen, lekker saai. Ad en ik hebben wel een reis geboekt naar Gambia , 26 augustus gaan we , met zijn tweeen. Kijk er naar uit, wel zal ik mijn jongens missen. Wij missen jou ook …….Geniet nog lekker saampjes en blijf mooie foto s maken.
  Houdoe !! Jose (van Duuren)

Reacties zijn gesloten.