Menu Sluiten

16 april, Monument Valley naar Page

“Weggeregend uit de woestijn” zo zou je het heel gechargeerd kunnen noemen. Het heeft een flink deel van de nacht geregend en de wind ging behoorlijk te keer. De voorspellingen voor de komende dag zijn niet best. Daarom hebben we besloten de tocht te vervolgen richting Page. “You gotta do what you gotta do”

Hier in Page is de “bekende” Horseshoe Bend. We hadden al de Death Horse Shoe Bend gezien.
Onderweg hebben we regen, zelfs af en toe een beetje sneeuw, en dan weer droog. De wind blijft echter fors waaien.
Met nog zo’n 15 km te gaan zien we ineens een bord naar de “Antelope Canyon”. Voor $ 58 pp kan je mee met een tour naar deze bijzondere lokatie. Peter blijft bij de camper en Jacqueline gaat achter op een pick-up-truck de canyon in. Ze vertrekt om 13.15 en is na 1 1/2 uur weer terug. Heel bijzonder daar binnen. Het is natuurlijk big business met al die touringbedrijfjes maar je mag zonder een gids niet binnen.

Al gauw zagen we het bordje Horseshoe Bend point, wat een dag op deze manier! Het was werkelijk héél indrukwekkend mooi! Wauw zullen we maar zeggen.

Op zoek naar een camping bleek niet zo moeilijk te zijn in deze grote stad. We hebben er een gevonden aan Lake Powell… ja we dachten dat deze camping ons geld ging kosten maar de prijs $ 48 viel dus mee. Een prachtig aangelegde camping met view op Lake Powell.

Ook willen we even zeggen dat het ook voor ons leuk is om jullie reacties te lezen. Wij genieten verder en tot het volgende avontuur xx.

(Helaas nog geen foto’s, verbinding te slecht)
(Foto’s later bijgeplaatst)

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

2 reacties

  1. Anneke

    Wat jammer van die regen, Monument valley is echt indrukwekkend, vooral met stoffig weer! Maar daar hadden jullie dus geen last van.:-)
    En Peet nog niet voldoende opgeknapt? Omdat hij niet meeging naar De Antelope canyon?

Reacties zijn gesloten.