Menu Sluiten

19 februari, Akaroa dag 2

Nieuw-Zeeland

Vandaag nog bijkomen van gisteren. Lekker rustig gedaan. In de middag hebben we een rondje gereden van baai naar baai. Onderweg zie je af en toe een woning en kom je soms een auto tegen. Tegen de avond lekker uit eten geweest. Peter bestelde een Man’s Burger maar kon niet eens de helft op.

We hebben net de laatste dagen van de vakantie bekeken. We blijven morgen nog een dag hier in Akaroa en gaan dan toeristisch via Lyttelton naar Christchurch. Daar blijven we tot de 25e en komen dan eindelijk naar huis.

Aan de reacties van gisteren moet onze koek maar op zijn want er is toch niks meer aan… en inderdaad we zijn blij dat we naar huis komen. Mogen we weer lekker suppleties schrijven of een muis vervangen. En vergeet niet het Hollandse weer. We hopen als we thuis zijn dat het nog gaat vriezen of sneeuwen want dat hebben we hier natuurlijk moeten missen.

Een ding heb ik gelukkig niet hoeven missen: ramen zemen. Nog nooit zoveel keer een raam gezeemd. Bij elke tankbeurt werd de voorhuit gezeemd. Alleen vond Peter dat ik dan blond en 20 jaar jonger moest zijn met een kort strak broekje en wet t-shirt. (dat zegt die man die niet eens een man’s burger op kan!!)

We doen vandaag weer eens aan iedereen de groeten en wederom bedankt voor jullie leuke reacties.

Liefs Jacqueline en Peter.

Oh ja, morgen waarschijnlijk geen verslag.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

7 reacties

 1. Willeke van Gulck

  Wat een mooie ervaringen wederom. Julllie krijgen de hartelijke groeten en een dikke kus van tante Annie, die erg genoot van jullie verhalen die ik in het kort heb omschreven. Volhouden hoor dat genieten van zoveel moois en natuurlijk van elkaar. Liefs uit Breda

 2. mariss en armand

  Jaja we hebben het goed gelezen na jullie tip via msn haha leuk jullie gezien te hebbe! hou van jullie xxx

 3. anita

  tsja, Peter, dat jij je zo laat kennen zeg kan niet eens een hamburgertje op ja, je bent een vent of je bent het niet he.
  maar dan wel een blondje willen van 20 jaar, man die kan je niet eens meer aan. gr je schoon zus.

  of ben ik dat nu niet meer???????????????/

 4. mary

  wat een vent he ,nou sneeuw en vries aub niet ben al in de tuin bezig geweest hoor WIJ WILLEN LENTE kusssssssssssssss

 5. ineke

  Toch wel ff leuk om je koppie weer ff te zien, want ik begin jullie nu onderhand toch wel te missen, hoor !!
  Maar, ok, geniet nog maar héél goed die laatste dagen en rust nog maar ff’tjes uit !! grtjs en xjes

 6. Ingrid v D

  Ja Jacqueline toch fijn hè, dat je zo af en toe ook “gewoon” ramen kunt zemen. Altijd ook maar dat genieten van die verschrikkelijk spectaculaire dingen die jullie daar alsmaar beleven.
  Wel relaxed om jullie zo van achter de computer te kunnen volgen. Wat een geweldige foto’s. Vooral die van die pinguin is super. Nog een paar fijne dagen gewenst. (Het zijn er altijd nog meer, dan die twee weekenddagen die ik nu heb)
  Groetjes………

Reacties zijn gesloten.