Menu Sluiten

19 januari, Oamaru naar Dunedin

“En waarvan zij van liggen dromen, zal geen mens te weten komen, da’s ’t geheim van die twee daar!”

Is een zin van een medley die de fam. Ermens zong op onze bruiloft. Als je nu, jaren later, over die ene regel nadenkt dan zeggen we tegen elkaar: hadden we toen maar…

Ach toen hadden we niet van zulke dromen over een ver land. Nu wel. En we delen graag onze dromen. Tegenwoordig is de jeugd wat slimmer. Dus Margo en Leon: DOEN, maak die reis.

Wij hebben het vandaag rustig aan gedaan. Op ons gemak een tocht van 37 km gereden naar de Moeraki Boulders. Zie foto, hoe krijgt de natuur dat voor elkaar? Daar aan het strand wat gegeten en gedronken.
Een flinke onweersbui kwam over.

We gaan verder via een scenic-route naar Dunedin, het is inmiddels alweer droog. Om 15.00 uur komen we aan op de camping van Dunedin die aardig klein begint te worden met die al grote campers.

Voor jullie een fijne dag toegewenst, leuk dat je er weer was.
Houdoe.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

8 reacties

  1. Hans

    Hartstikke leuk om jullie verhalen te lezen. Ik ben jaloers op jullie. Ik neem aan, dat jullie na Dunedin ook nog naar Lake Te Anau. Dat is zooooooooooooooo Mooi !! Veel plezier !!

  2. Veronique

    Heerlijk hoor, jullie verhalen! En een feest van herkenning dus ook ik herbeleef weer. En inderdaad voor iedereen die zoiets wil doen, DOEN want je weet nooit of het straks te laat is (en dat is niet negatief bedoeld maar soms wel de harde waarheid). Blijf genieten en blijf ons verrassen met verhalen en foto’s.

  3. Anita Brugel

    Goede morgen.Hier nog een trouwe volger. Niet zo vroeg als de andere vollgster., maar er bestaat ook nog zo iets als werken..weer veel pllezier vandaag gr.

Reacties zijn gesloten.