Menu Sluiten

2 februari, Kaikoura dag 3

Ik kan schrijven: zie gisteren. Maar dat doe ik niet want geen dag is het hetzelfde, gelukkig!

Eerst lekker gezwommen en toen boodschapjes gedaan. Zonnenbrand en after sun want de zon is hier intenser. Schonere lucht zegt men.

We hebben vandaag een warme dag gehad, 30 graden… sorry Nederlanders.
Ook een zeeziektabletje gehaald want morgen om 05.30 uur gaan we met dolfijnen zwemmen.

Wederom lekker gewandeld op de Peninsula van Kaikoura.

Na het avondeten weer terug naar de Peninsula om de ondergaande zon te aanschouwen onder het genot van een bakkie. Niet dat we de zon zien ondergaan maar de wolken kunnen dan zo mooi kleuren. We hadden een prachtige lucht. Moe en voldaan keren we terug om verslag te maken.

En dag hè

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

4 reacties

 1. Familie Hopstaken

  Nou een prima dagje dus! Ook nog lekker met ons gekletst! Wij zitten nu aan de thee naar de sneeuw te kijken met zijn 3tjes! Veel plezier bij de dolfijnen. Dikke kusjes van ons

 2. Corrie Stoop

  Oh… heerlijk om te horen dat het zo lekker warm is. Ik kan het bijna voelen …. als ik mijn ogen sluit en niet denk aan de sneeuw en de koude hier buiten. hahaha.
  Heel veel plezier morgen met de dolfijnen !!! ;-))

 3. Ger

  Moet héérlijk voor jullie zijn, genieten van 30 graden. Ik ben net terug binnen van sneeuw ruimen. Het is hier écht winter. Héél veel plezier morgen met de dolfijnen. Ik neem ’n pint en drink op jullie gezondheid, met de wens dat jullie avontuur zich op deze manier voort zet. Zo te lezen én te zien aan de foto’s hebben jullie het prima naar de zin. Groetjes.

 4. Joseeke

  Fijn dat jullie zoveel van de WAUW dagen hebben, geweldig. En die foto waar jullie zo met de rug naar de camera zitten…daar spat het genieten saampjes gewoon vanaf !! Veel plezier morgen en geniet !! XX

Reacties zijn gesloten.