Menu Sluiten

21 februari, Christchurch dag 1

(Verslag geplaatst na de aardbeving van 22-2)

We vertrokken met heel goed weer richting Christchurch. We namen een toeristische route via Lyttleton. Daar hadden we geen spijt van. De laatste grote autorit werd een hele mooie rit. Lyttleton vonden we niet de moeite om te stoppen dus reden we door naar Sumner. Op een heuvel (Godley Head) hadden we een geweldig uitzicht op Sumner Beach. Een strand zover we konden kijken en de stad Christchurch. Twee uurtjes van de het strand en de brandende zon genoten. Ook maken we gekke foto’s en hebben lol.

Soms praten we onderweg een half uur niet tegen elkaar, ieder met z’n eigen gedachten om al het moois in ons hoofd te verwerken.

Onze rit vervolgd via de kust, New Brighton. Op de New Brighton Pier waren vissers krab aan het vangen. Jacqueline mocht zelfs even meehelpen. Jammer, de vangst was een kleine krab, geen krabcocktail dus vanavond.

We kunnen terugkijken op een gezellige, warme en mooie dag. Om 17.30 uur kwamen we aan op de camping in Christchurch. Hier blijven we tot vrijdag.
’s Avonds zouden we uit eten gaan maar we belandden in een take-away en aten daar een hamburger. We hebben op dat moment wederom veel lol.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

1 reactie

  1. mariss

    Dit verslag valt in het niet bij het schokkende nieuws… Maar wat mooi wie weet hoe het er daar nu uitziet love you hopelijk tot zaterdag

Reacties zijn gesloten.