Menu Sluiten

25 februari, Piha dag 1

(In verband met een storing op waarbenjij.nu hebben we nu een aantal verslagen en foto’s gelijk erop gezet. Blader gerust terug tot aan de 20e februari.)

Vlakbij camping Miranda is een vogeluitkijkpost. In dit gebied veel vogels die vanuit verschillende landen hier komen overwinteren. Wachten tot hoogtij want 40% van die vogels zijn hier het hele jaar. Wij zien vandaag ongeveer 4 soorten vogels. Een mooi gebied. Wat rondgelopen, tig foto’s en genoten van de omgeving. De zon scheen mooi op de heuvels.

Na de lunch rijden richting Piha. Deze plaats ligt aan de westkust, boven Auckland.
Nou, dat was geen verkeerde keuze! Een prachtstrand en een temperatuur van minimaal 26 graden.

De laatste 20 km om hier te komen reden we door één groot natuurpark. Er schijnt zelfs een park te zijn met heel veel Kauri-bomen.

Heerlijk op het strand gelopen en daar een Fish-burger gegeten. Hoeven we lekker niet te koken want dat is geen hobby van ons.
Nou, we denken dat we hier in deze regio het wel een paar dagen kunnen volhouden hoor.

We drinken op de camping nog een bakkie en gaan terug richting strand. Sunsetje bekijken.

Nou dat waren heel wat verslagen, hopelijk blijft de site van waarbenjij.nu een beetje online.

Houdoe.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

5 reacties

 1. Ger

  Yes, de site doet het weer. Dagelijks iets van jullie lezen is toch leuker dan 5 tegelijk. Houd niet weg dat het mooie verslagen zijn met schitterende foto’s. Het nu inderdaad opschieten voor jullie. Dan zit het avontuur er weer op. Geniet nog met volle teugen van de laatste paar dagen! Als jullie weer thuis zijn komen Ria en ik jullie snel opzoeken. Tot snel. Ger & Ria.

 2. Marjoleine & Peter

  terwijl het buiten weer eens regent, jullie verslagen aan het lezen en foto’s /filmpjes bekijken.
  blijft sensationeel prachtig.
  geniet van de laatste dagen daar.
  tot het volgende verhaal.
  groetjes Marjoleine en Peter

 3. Jo

  Wanneer komen jullie terug…?word er een beetje moe van jullie elke dag te volgen en te lezen hoe mooi het daar is en dat jullie zo genieten daar ,bij elkaar in een eigen huisje,samen…

Reacties zijn gesloten.