Menu Sluiten

26 februari, Piha dag 2

Rond de klok van 8 uur ging Jacqueline voor de eerste keer vandaag naar het strand. Heerlijk om het strand voor jezelf te hebben. Bij terugkomst was Peter uit bed en hebben we bij de receptie nog maar een nachtje bijgeboekt. Alleen vandaag ging nog, daarna niet meer. Aan de overkant van de receptie 2 muffins gekocht voor het ontbijt.

Als we van te voren hadden geweten dat hier geen winkel, geen dump en bijna geen warm water was dan hadden we er rekening mee gehouden. Dan hadden we eten in huis gehaald en wat aan de was gedaan.

Na de koffie gaan we weer richting het strand, naar the Gap. Dat deden we een keer zonder camera… FOUT!
Kicken daar bij the Gap. Wij houden wel van golven die beuken tegen de rotsen. Wat doen we? Terug om de camera’s te halen. Geen spijt van want van die opnames hebben we nog jaren plezier.

Later aan het strand liggen we wat en we besluiten om de camera’s naar de camper te brengen, een bakkie te doen en wéér terug naar het strand. Peter merkt dan dat de campersleutels niet meer in zijn broek zitten. We gaan zoeken en we vinden ze terug waar we hadden gezeten bij the Gap. Gelukkig!

Verder de middag aan het strand gelegen en met de heerlijke golven gespeeld. Wat een kracht heeft het water, maar gelukkig zijn hier elke dag lifeguards (het waren mannen en geen Pamela’s).

Op het strand wat gegeten. Hamburger en hotdog met frietjes. Na het eten een beetje opgefrist en de opnames even bekijken. Ondertussen gaat de zon langzaam onder, Jacqueline moet nog snel zijn als ze hem wil zien. Gelukkig, op tijd. De mooiste sunset…

Wat een geweldige dag! En weer wat bruiner en blonder.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

1 reactie

Reacties zijn gesloten.