Menu Sluiten

26 november 2017, Lake Wanaka

West Coast 9382, Nieuw-Zeeland

Wanaka 9343, Nieuw-Zeeland

Lake Wanaka, bekend om de boom in het water. We hebben hem ook op de foto gezet en daarna heerlijke kebab op.

Maar gelukkig hebben we meer gedaan vandaag. Een gravelweg ingereden die ons door een mooi schilderij leidde.

Deze gravelweg hadden we al eerder gereden en na 15 km opgegeven. Nu gaven we het op na 40 km. De laatste 10 zou ons niet zoveel nieuwe aspecten van het schilderij meer laten zien (vertelde een local). En we zouden nog eens door 9 “fords” (doorwaadbare riviertjes) heen moeten. Gemiddelde snelheid van de hele tocht zo’n 15 à 20 km per uur.

Op de terugweg nogmaals een dronefilmpje gemaakt. De drone heeft ons al rijdend gefilmd. Vervolgens is de weg geblokkeerd…. eerst koeien en toen een kudde schapen…. Vinden wij dat erg? Nee dus.

Time to move on babe!

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

4 reacties

 1. Jose

  Zooo…die foto van die boom, prachtig. Ik geniet elke dag van je stukjes en foto’s!! Veel plezier saampjes Xx

 2. Jos en Annelies Bink

  Hallo alletwee,

  Vandaag mooie fotos gezien op de fototentoonstelling in Etten leur.Zag er top uit en de fotos van de ons bekende fotograaf waren bijzonder.vooral die van spinrag riep discussie op waren het ook kralen of toch ………!
  Maar de foto van die boom in het water is de mooiste van vandaag . ben benieuwd naar de volgende serie . groet voor jullie ,Anneies en Jos .

 3. Bianc

  Hallootjes Schatjes,….. Wat een heerlijke verhalen en prachtige foto’s. Zo genieten. Drie keer raden wat mijn favoriet is van deze dag? xxxxx knuf Bianc

Reacties zijn gesloten.