Menu Sluiten

27 januari, Wellington

Vanmorgen hadden ze vanwege het slechte zicht de berg even binnen gezet. Maar gelukkig hadden wij ‘m al op de foto gezet.

Onderweg naar Wanganui. De route is niet onaardig, maar we hebben al mooiere gezien. Omdat de weg heel goed te rijden is en de snelheid goed hoog, zijn we al om 12.30 in die plaats.
Is wel een beetje vroeg om nu al op de camping te gaan dus we besluiten door te rijden. In Bulls (lunch) was een winkel met Nederlandse spullen. Lekker een emmer Remia en wat Nederlands snoepgoed gekocht. De DVD van Frans Bauer hebben we maar laten liggen. Het weer is niet super, maar wel lekker om te rijden. Nog maar 200 km naar Wellington.

Aangekomen in Wellington besloten om morgen “de oversteek” te maken. Geeft ons geen gelegenheid om Wellington zelf te bezoeken, maar Peter heeft niet zo’n zin in zo’n stad.
Morgen heel vroeg uit de veren want we moeten om 7.25 inschepen. Volgens de mensen hier van de camping moeten we om 6.30 gaan rijden. ’t Is maar 14 km, maar de ochtendspits. Dus vanavond vroeg naar bed en morgen komen we er achter of Peter weer zeeziek gaat worden…

Heel fijn om te lezen dat we zoveel volgers hebben. Is voor ons ook leuk om te lezen.
Voor vandaag: Houdoe!

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

6 reacties

 1. Wies

  Ik zit nog steeds in de “lappenmand” en heb dus veel tijd om jullie te volgen. Schrijf dus maar veel en hoe meer foto’s hoe liever.

  Groeten!

 2. Sandra

  He pa en ma,

  Fijn dat alles nog steeds zo goed bevalt! Hier gaat alles goed. Ik had vanochtend mijn allereerste sales gesprek bij een opdrachtgever, zenuwachtig was ik wel zeg haha… Maar het was een leuke opdrachtgever over 2 weken gaan we JMW-ers voorstellen en als er geschikte kandidaten tussen zitten gaan we van april tot november meerdere mensen leveren ieder weekend. Dus ja best wel een grote voor Breda. Het klussen gaat ook goed. Het plafond hebben we opgeknapt en moet nu nog alle muren stucken en verven. De trap naar zolder is klaar. Gisteren aan het traphekje begonnen. Helaas pakte de verf niet in 1x dus vanavond nog een keertje en dan is dat ook weer klaar. Over een klein half uurtje gaan we voor de nieuwe TV kijken. Met een beetje geluk hebben we een leuke gevonden en kijken we vanavond naar een nieuwe TV. Maar ik ga weer even iets doen op me werk haha… dikke kus en knuffel sandra

 3. ad en mary

  terwijl ik dit tik is het 0-1 voor nac en zit ik aan een lekker ned,bakkie leut inentingen gehad maandag zelfs 3 en nou maar hopen dat egypte doorgaat is allemaal demonstratie in cairo zijn al 3 doden gevallen hoop dat het weer een beetje mee zit maar jullie hebben nog …….6 weken ,oooo nus is het dus 1-1 kusssssssssssssssssss

 4. lal

  hallo hier groot-ammers,het is zondag avond -3 graden brrrrrr.we volgen ook alles,leuk al die reisverslagen ….chapo.
  Veel plezier xxx

Reacties zijn gesloten.