Menu Sluiten

28 januari, de overtocht naar Picton

Nou nog voor half zeven gingen we richting haven en wat denk je? We stonden vooraan! Het weer was perfect dus de overtocht van 3 ½ uur werd een belevenis.

Kun je het voorstellen: op zee, uit de wind en de zon op je bol? Denk daar nog maar wat eilanden bij en het plaatje is compleet. Ja, Jacqueline en Peter hebben het echt goed!!

Sandra hield ons op de hoogte van de tussenstanden tussen Ajax-Nac. Om 12.00 uur kwamen we aan op het Zuidereiland bij Picton. We zijn gelijk door gereden naar Havelock om te lunchen. De natuur is adembenemend. Daarna richting Richmond waar onze eerste camping is. Voor we daar aankwamen reden we door het plaatsje Nelson.

Nelson, live your dream, en dat te bedenken dat we vandaag hoorde dat die goede man heel slecht ligt. Morgen gaan we van dat Bounty paradijs genieten.

Nadat we ons hadden aangemeld op de camping reden we naar het “Rabbit Island”. Konijnen niet gezien maar wel een mooi park waar je met je auto tot aan het strand mocht oprijden. Heel veel picknick tafels en BBQ’s waren aanwezig. Helaas de zon hield even op met schijnen maar dat mocht onze pret niet drukken.

En voor onze meiden, of andere Oostenrijk fans….. gewoon doorsparen. Dit moet je zien!

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

4 reacties

 1. anja

  Wat zijn jullie toch een bofkontjes! Superleuk om jullie zo te volgen.
  Ik kan jullie meedelen dat de zon hier lekker schijnt maar het alleen een beetje fris. Scheelt denk ik een graadje of 30 met jullie. Ga lekker door met genieten, wij werken wel….

 2. jose

  Tjee wat een prachtige foto’s, super mooi daar . Hier vannacht komende dus -6, wel zon gelukkig vandaag. Geniet lekker daar ben nog steeds jaloers ……. X

 3. Ria en Ger

  Waauw weer van die mooie uitzichten, een geweldig land en dat jullie genieten is wel duidelijk.
  Ik begrijp dat jullie op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Europa, dus dat zit wel goed.
  Wij zitten weer voor een weekend en genieten hier van de vorst en lekker zonnetje overdag. Ik heb een gweldig zussenweekend achter de rug en geniet nog lang na.
  Zoals jullie horen in brabant gaan alles gewoon dooor en we gunnen jullie nog 30 mooie dagen.
  Liefs

Reacties zijn gesloten.