Menu Sluiten

29 januari Motueka

Nieuw-Zeeland

Na het ontbijt terug naar Nelson. We zouden daar eerst koffie drinken maar Nelson was groter dan we dachten. We hebben maar zelf koffie gezet en op het strand opgedronken. Lekker in het zonnetje en héél veel wind.

We hoorde dat cycloon Wilma over het Noordereiland was getrokken. Vooral Auckland en Bay of Islands waren getroffen en de mensen hier in Nelson zeiden dat het ongebruikelijk was dat er vandaag zoveel wind hier stond. Nog even langs het strand gelopen en wat gezond zijn we rond 14.00 uur weer verder richting Motueka gereden, net onder het Abel Tasman Park.

Een stukje toeristisch gereden en dat bracht ons weer naar een ander stuk strand. Hier is echt heel veel strand en overal kun je, zonder te betalen, aan het strand parkeren.
Op de camping besloten we om daar een middagje te relaxen: zwemmen, lezen en lekker niks doen. Wel hebben we een trip geboekt voor morgen. Zie morgen in waarbenjij…

Laat in de middag boodschappen gedaan, en dat kan want de winkels zijn hier 7 dagen per week open tot 21.00 of 22.00 uur. We namen 2 pizza’s mee en die deden we in de oven op de camping. Een kwartiertje later kwam de stank over de hele camping gewaaid, kortom 1 pizza zwart. De andere smaakte goed en bleek ruim voldoende.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

3 reacties

  1. mariss

    Wat een leuke foto! en eem mooi strand. tot morgen weer 😉 dikke kus mariss en een poot van diesel

  2. peter en marijke

    Dat is nog eens een lekker strand en ook niet echt druk !
    Geniet er maar goed van .
    Groetjes Peter en Marijke.

Reacties zijn gesloten.