Menu Sluiten

30 januari, Punakaiki Motor Camp

Vandaag echt uitgeslapen… was nodig. Tegen tienen eruit en dan een bakkie koffie (Peter had al eerder ontbijt op bed cq keuken gebracht).

We gaan de Truman track lopen. Dit tochtje 4 jaar geleden ook gemaakt. Het is een korte wandeling naar het strand met prachtige grote rotsen en als het weer ruiger was dan nu dan krijg je prachtige golven die beuken tegen de rotsen.

Deze vakantie is echt anders dan de vorige. We lopen nu veel meer wandelingen, en dat vinden we leuk. We hebben hiervoor getraind zegt Peter elke keer. Als het maar niet te steil omhoog is. Nee, deze reis is anders dan de vorige. We beleven hem ook anders. Natuurlijk door de fotografie en misschien zijn we wel wijzer/ouder geworden…

Terug op de camping wat gegeten en daarna achter de camping een prachtige wandeltocht (Pororari-Punakaiki River walk) gedaan. Je waant je in een paradijs met al die palmbomen en weer die boomvarens waar wij van… oh ja dat weten jullie nu wel.

Het weer is hier heel benauwd, eigenlijk snakken we naar een regenbuitje. Buiten zitten gaat hem ook niet worden omdat de zandvlooien dit jaar erg actief bezig zijn om onze huiden te voorzien van bulten en flinke jeuk.
Lekker gegeten en het verslag is klaar, dan kunnen we van de avond gaan genieten. Een potje kaarten misschien, hopelijk kan ik een keer winnen van meneer Ermens.

Geniet weer van de twee foto’s en tot gauw,
lieve groeten voor jullie allen.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

2 reacties

  1. Mariska

    Deze reis idd anders dan die van 4 jaar geleden dat merken wij ook! Maar gelukkig kunnen jullie net zo genieten van al dat prachtigs daar! Dikke kussen van ons

Reacties zijn gesloten.