Menu Sluiten

30 november 2017, Stewart en Ulva Island

Ja, hoe omschrijf je een dag als vandaag? Op een eilandje ver weg met alleen de geluiden van vogels die je alleen gezien hebt in een natuurfilm. Natuurlijk waren er meer toeristen maar die probeerde ik zo veel mogelijk te ontwijken.

Moeilijk om dit via een foto weer te geven. De videorecorder heb ik, op Ulva Island 7 minuten gewoon aan gezet. De meest bijzonder vogelgeluiden staan erop en zo kon Peter ook een beetje meegenieten van mijn dag.

Eerst met de Ferry naar Stewart Island gegaan, het meest zuidelijke bewoonde eiland. Het was al kicken om daar gewoon te zijn! De Tuï vogels vlogen overal. Ben naar een outlook gelopen, erg stijl daar de wegen. Om 12.00 uur de watertaxi naar Ulva Island genomen.

Ulva eiland: één groot levend bos. Wat een beleving! Heb daar 2 uur rondgelopen met een onbeschrijflijk gevoel, wenste dat Peter erbij… maar ja, iemand moet de boodschappen doen.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

7 reacties

  1. Onze Jack

    Ik kreeg ineens geen bericht meer dat jullie iets hadden geschreven en altijd over de schouder van mijn vrouw meekijken is ook niks. Dan maar opnieuw abonneren op dit mooi en vrolijk ochtendblad!
    Houdoe

Reacties zijn gesloten.