Menu Sluiten

4 februari, Wanaka

Nieuw-Zeeland

Dat we gisterenavond uit eten gingen kwam goed uit want het gas was op. We zijn na het heerlijke diner, thee/koffie en Peter een Bailey’s on the rocks, vroeg naar bed gegaan.
Na een goede nachtrust gaan we vandaag een flink eind rijden. We hebben 312km gereden. Deze tocht, de “Haast Pass”, bracht ons door een ongelofelijke natuur. Blauwe lucht verschijnt en dat maakt onze route nog mooier. De watervallen hebben we maar niet geteld, wel zijn we bij 2 grote watervallen even uitgestapt.

“The Blue Pools” stonden ook op onze route en die waren ook echt heel bijzonder. Echt, de natuur is hier zo mooi dat we elke meter aan jullie zouden willen laten zien!
En dan denk je dat je alles voor vandaag gezien hebt, mooi niet! We stappen wéér uit de camper… Lake Wanaka en Lake Hawea zijn zo prachtig van kleur, de bergketens erom heen en de blauwe lucht maken ons stil.

Tegen 18.00 uur komen we op de camping Wanaka aan en na het inchecken keren we terug naar het centrum. Een heel gezellig stadje. Daar hebben we, aan het meer, een hamburger op. De mussen vinden dit schijnbaar ook lekker want ze eten hier uit je hand. Vervolgens een kleine wandeling langs het meer en dan terug naar de camping met de bergen in onze achtertuin en de schapen onder het raam. We mogen niet mekkeren vandaag!!

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

4 reacties

 1. henny en rene

  wat is daar mooi in etten is alles goed zorro en dj zijn heel lief voor elkaar met de kinderen is ook alles goed met rene gaat het redelijk groetjes uit etten leur

 2. Liefs, Will/Patricia

  Hallo lieve buurtjes, ook wij zijn aardig onder de indruk van de mooie natuur en jullie mooie momenten met elkaar.
  Hier alles rustig, geen Zorro in de tuin of levendigheid op onze gezamelijke oprit.
  Wel een nieuw karretje voor de deur en Thomas heeft zijn rijbewijs voor de eerste keer behaald! De klussen bij jullie gaan lekker door, dus lekker blijven genieten daar.

 3. Willeke

  Wowwww, wat een fantastische verhalen. Jullie schrijven erg leuk, het plezier spat ervan af! Wij kunnen zeker met de foto’s erbij volop meegenieten. Wij wensen jullie nog heel veel moois. Vanuit een stormachtig Breda veel liefs Henk en Willeke

Reacties zijn gesloten.