Menu Sluiten

4 juni, BERENgezellig in Whistler

Whistler, BC V0N 1B1, Canada

Dat was het vandaag. We kunnen jullie vertellen dat we ZEVEN BEREN hebben gezien. En niet zomaar even snel… nee we hadden de tijd om te genieten van deze bijzonder mooie beesten.
We hadden andere plannen maar door het weer hebben we deze uitgesteld naar morgen.
Eerst een flinke wandeling gemaakt door een park achter de camping richting de stad. Alles is hier zo mooi aangelegd.
Na de middag gingen we op zoek naar koffie, en gelukkig we kunnen weer even vooruit. Ook broccoli en een kaassausje gekocht. Hollandse pot dus.
We hadden een route gevonden, net buiten het dorp, om te rijden. Het bleek een hele mooie route te zijn en we kwamen steeds meer beren tegen.
Wij enthousiast!! Filmen en foto’s. Jammer dat naderhand de foto’s tegen vielen. Een paar zijn gelukt, dus de mooiste beelden kunnen we niet delen want die zitten in ons hoofd.
Toch baal ik, Jacqueline, hier wel van. Moet dus nog het een en ander leren.
De beren komen dus rond de klok van 17.00 uur het bos uit om langs de kant van de weg gras te eten. Je kunt ook mee met “Bears viewing”. Zij vragen $ 119…
We gingen van de ene beer naar de andere. Toen we niet meer verder konden rijden en om moesten keren kwamen we de eerste beer weer tegen, maar nu in de boom. Peter kon niet stoppen en reed nog een stukje verder.
Daar was ook weer een beer… even die bekeken en toen weer terug naar de beer in de boom. Zo zijn we 2 uur zoet geweest met beren kijken. De laatste, nummer 7, zagen we nog net toen we de snelweg weer opreden. Ook deze beer zat in de boom.
We kunnen terugkijken op een bijzondere toch nog spannende dag.
Tot morgen!

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

5 reacties

  1. Mariska

    Zoë als je later groot bent zorgen wij wel voor zo´n grote knuffelbeer! Wat gaaf om ze van zo dichtbij te zien.. Ben benieuwd naar de beelden xxx

  2. anita

    niet te geloven zo dichtbij ook he. nou geniet er nog maar lekker van

Reacties zijn gesloten.