Menu Sluiten

5 maart Etten-Leur, weer thuis

Natuurlijk sluiten we echt af met een log over het thuiskomen. Over de vlucht zelf, die lang was, kunnen we kort zijn: blij dat we die achter de rug hadden.
Toen we over Australië vlogen was het nog licht. Toch een wauw-momentje toen we over het Great Barrier Reef vlogen. Wat is dat mooi.

Om 06.15 uur landden we aan op Schiphol na 30 uur onderweg te zijn. Niemand bij de ontvangsthal. We gaan een bakkie drinken en laden onze ov-kaart op. “De trein gaat over een half uur” wordt geschreven op de familie whatsapp. Ja, die app werd héél vaak gebruikt in Nieuw Zeeland. Daar hebben we veel lol mee gehad en op die manier waren we toch heel dichtbij, bij elkaar…

Na dit kleine berichtje ging de telefoon. Sandra belde om te zeggen dat ze als verrassing al op Schiphol waren?? Waar dan?
Die lieverds, Sandra, Mariska, Zoë en Mirthe, waren vanmorgen al om 06.00 uur met de trein vertrokken om ons te komen verwelkomen.
Dan komen de tranen van geluk, liefde, blijheid en vooral trots. Trots op je kinderen en op onszelf. Dit hebben we toch maar gedaan! Dit nemen ze ons niet af.

Wederom een fotoalbum met alle verhalen én de foto’s van waarbenjij.nu gekregen!

Na het avondeten met ons gezin komt de taart die ze ook hadden laten maken. Die hebben we met smaak op en om 20.30 uur gaan we te bed.

Gelukkig hebben we nog tot 16 maart… vakantie!
Nogmaals bedankt voor het volgen en reacties van onze

“Droomreis op herhaling”

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

5 reacties

 1. Anne

  Blij dat jullie het zo leuk hebben gehad én vooral ook weer veilig terug zijn 🙂

  Liefs,
  Anne

 2. lenie

  Gelukkig weer heelhuids thuis! Ik heb genoten van alle verslagen en mooie foto’s.
  Op naar de volgende reis?
  Liefs Lenie

 3. Rene van Dinter

  Dag Jacqueline en Peter,

  Blij dat jullie weer terug zijn in Nederland. De mega reis zit er weer op.
  Kan niet wachten op de mooie foto’s.
  Peter ik zie je binnenkort weer.

  Groeten uit Oss van,
  Rene en Susanne

 4. Anneke

  Mooi man, wat een fantastische tijd en een heerlijk thuiskomen! Lekker nog even tijd om te bekomen van de jetlag en alle ervaringen. Kom je een keertje op de koffie? Liefs

Reacties zijn gesloten.