Menu Sluiten

7 februari, Castlepoint beach

We mogen niet alleen mooie foto’s maken, we beleven de mooie foto’s!! Ook vandaag weer. De “Castlepoint track” hier om de hoek was een belevenis voor alletwee.

Jacqueline heeft zelfs de Castle Rock beklommen (die hoge op de tweede foto). 164 meter hoog, maar voor Peter te steil. Niet dat die zich verveelde, het uitzicht was halverwege (90m) zelfs adembenemend. We zijn de hele dag in deze lagune blijven hangen, zo mooi, ruig, stoer, indrukwekkend was het hier. In totaal vandaag zo’n 15 km afgelegd op een stukje van een paar kilometer.

Het weer zit ons ook verschrikkelijk mee. De hele dag een nagenoeg wolkenloze hemel, een lekker zonnetje en een graad of 25…. De kleur komt vanzelf op onze huid.

Vanavond eten we weer van de BBQ, wat smaakt vlees toch (h)eerlijk naar vlees. Morgen weer verder. Waar naar toe? Zie het verslag van morgen maar weer.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

2 reacties

  1. Onze Jack

    Een advies: solliciteer bij het Nieuw-Zeelands Verkeersbureau of het Ministerie Voor Toerisme of zo want ik heb in al die weken nog niet één minder positief, laat staan een negatief, verhaal gelezen van jullie.
    Jullie zijn de perfecte ambassadeurs. De foto’s daarbij zijn ook alleszins de moeite waard.

    houdoe,

    Wies en Jack

Reacties zijn gesloten.