Menu Sluiten

8 februari, Hastings dag 1

Om kwart voor zeven liep ik zo vanuit de camper het strand op. Even de kinders pesten met een foto van ons uitzicht… weer! Ook nog even met Mariska en Armand geskyped. Gisterenavond hadden we Sandra, Ronny en Zoë al gezien. Ronny nog proficiat met “Ondernemer van het jaar”. Jullie hebben met Meezun2en er hard voor gewerkt!

Ik, Jacqueline, nog een strandwandeling rond de vuurtoren gemaakt. Jack zei in het vorige verslag dat we zo enthousiast zijn. Ja, dat klopt. Zie de eerste foto, een dag na een drukke dag op het strand. Zien jullie ook maar een stukje afval?

We vervolgen onze route naar Hastings. De planning was een binnendoorweg maar we kwamen er halverwege pas achter dat we de “snelweg” aan het rijden waren (zie foto 2). Nou, geen klagen hoor. De temperatuur loopt al aardig op naar 27 graden. Het is nu 13.30 uur.

Het 14.00 uur en de temp blijft oplopen terwijl de dieselprijs gaat zakken. Diesel hier in Wapukurau 0.99 dollarcent.

Aangekomen in Hasting was de temperatuur 30 graden. Een mooie camping met groot zwembad, buitenkeukens en open haard.
De tocht voor morgen is gereserveerd. We worden met een platte kar naar een kolonie Jan van Genten gebracht. Vertrek om 14.00 uur en einde tocht 18.30 uur.

Na het zwemmen en de was gedaan te hebben gaan we lopend naar het centrum, we hoopten op een gezellig stadje maar dat was het niet.
Besloten om bij de supermarkt New World iets lekkers te kopen voor het avondeten. Dat gaat in deze supermarkt zeker lukken! Al dat verse vis en vlees, gegrilde kippetjes en gebakken aardappeltjes of friet.

Het werd verse zalm en zeevruchten voor de pasta… meloen en kersen na en voor bij de koffie een hele grote kakkerol (is een cakerol).

Heerlijk buiten gegeten en koffie gedronken. Peter zit nu “Wie is de mol” te kijken. Ik ga de was afhalen en daarna samen buiten de afwas doen. Met nog een temperatuur van 26 graden is dat te doen.

Groetjes en graag tot morgen, wij hebben er zin in!

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

2 reacties

  1. Mariska

    Wat een dag weer! Wij krijgen altijd wat extra foto’s van behind the scenes (als ik het goed schrijf!) zeg maar.
    Nou ik kan jullie vertellen die 2 kunnen niet anders dan enthousiast zijn want ze leven hun droom! Xx

  2. Bianc

    Hallootjes Floortje Ermens & Peter Dessing. Ik heb er ook weer in. Kijk zoals al jullie followers uit naar het volgende verslag. Wat een heerlijkheid om jullie zo op de voet te kunnen volgen. Beautiful mama is watching you.. xxxx Bianc

Reacties zijn gesloten.