Menu Sluiten

9 en 10 december 2017, Lake Tekapo dag 2 en 3

Nieuw-Zeeland

Lake Tekapo 7990, Nieuw-Zeeland

Op de camping waar we staan is geen telefoonbereik en de wifi is niet erg goed. Vandaar dat we nu naar het dorp zijn gereden om ons log te plaatsen.

Gisteren was het niet zo’n spannende dag. Regen afgewisseld met opklaringen. Heerlijk aan het bekomen want we worden een beetje moe. Bijna aan vakantie toe!
Na een middagdutje even te voet naar het bekende kerkje, the Church of the Good Shepherd. Als ik een foto wil maken van het kerkje binnen zie ik ineens een verschijning…

Na de wandeling eten gehaald bij de Chinees, kipsaté met friet. De saté was iets anders zoals wij het kennen, maar smaakte goed.

We blijven wel bij Lake Tekapo omdat er beter weer was voorspeld, en dat klopt. Vannacht regen gehad maar de warme zon maakte ons wakker.

We zijn naar Mount John gegaan, één van de vier donkerste plaatsen op aarde. We begonnen daar met een hemels bakkie. Mount John is een observatorium en daar gaat deze mevrouw vannacht naar toe! Om 02.00 uur een tour. Erg benieuwd.

Op deze berg hadden we prachtig zicht op Lake Tekapo. Daar wat rondgelopen en op de terugweg nog even naar velden vol lupine’s. Correctie: velden vol Aziaten ??

ps. Nog twee extra foto’s die jullie nog tegoed hadden van Lake Ohau.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

4 reacties

  1. Wilma de bok

    Zo wat een bijzondere verschijning daar zeg, zo’n reis gaat toch nooit vervelen met iedere dag zoveel moois om te zien.
    Geniet daar nog maar van het lekkere weer, hier sneeuwt het.??

  2. Veronique

    Herinneringen komen weer boven. Hopelijk een mooie nacht gehad! Wij hadden toen pech vanwege de bewolking maar staat zeker ook nog voor ooit eens op ons lijstje. En blijf die mooie plaatjes maken………zeker van die verschijning 😉

Reacties zijn gesloten.