Menu Sluiten

17 juli 2022, Etten-Leur

Nederland

Helaas, onze vakantie zit er nu echt op. De terugreis verliep heel goed. Na de boot was het 1023 km en die heeft Peter in een dag kunnen rijden. Ja, als we de zin ”we gaan naar huis” zeggen dan gaan we ook.

Het was heerlijk om nog een weekje thuis te zijn en alle indrukken te verwerken. Wat hebben we mooie dingen gezien en beleefd!

Noorwegen (en vooral de Lofoten) kunnen we van onze bucketlist doorstrepen. Tijd om andere landen te ontdekken, en die zijn er nog genoeg.

We kunnen wel zeggen dat Noorwegen een mooi, schoon en vriendelijk land is. En voor de camperaars een meer dan geschikt land. Overal in de voorstadjes kun je tanken, boodschappen doen en je camper vullen en legen. Dat zien we helaas in Duitsland en Nederland niet. 

De tunnels zijn soms erg lastig om te rijden omdat ze smal zijn en niet altijd even goed verlicht. Gelukkig hebben we, op een klein lampje na, geen brokken gehad. Trots op mijn wacje! 

Iedereen bedankt die met ons meereisde, en wie weet tot de volgende reis. Houdoe.

(Om te reageren hoef je alleen je naam te vullen…. en je reactie natuurlijk)

Nog wat foto’s om na te genieten

(klik op een foto voor een grotere weergave)

1 reactie

  1. Ria

    fijn dat je heelhuids thuis bent…wat een mooie reis hebben jullie gemaakt! Genoeg materiaal om na te genieten in ieder geval denk ik.

Reacties zijn gesloten.