Menu Sluiten

3 november 2017, Waitangi 2

Vandaag gaat Peter naar de tandarts. Hij heeft in het vliegtuig een kies afgebroken bij het eten van wat pinda’s. Ja, dit had eerder bij mij kunnen gebeuren… In Paihia een afspraak kunnen maken. Half drie kon hij terecht.

Tot die tijd gaan we op zoek naar de Wharepoke Falls. Een tochtje van ongeveer 18 km rijden. Parkeren bij Hongi Hika park waar Peter zijn eerste drone-opnamen maakt. Om bij de waterval te komen moeten we 1 km wandelen door een bos, met mooie boomvarens en tal van andere prachtige bomen. Geen straf dus.
Bij de waterval heerlijk op ons gemak gefilmd, gedroned en foto’s gemaakt. Ik wordt ondertussen weer belaagd door een paar zandvlooien!!

Tijdens de terugwandeling maak ik een foto van een boom, die volgens een voorbijganger de puriritree heet. We raken aan de praat en deze oude man vertelt met respect over zijn leven. Een triest en toch zo mooi verhaal, ik kreeg kippenvel. Hij liep met ons verder en we praatten gezellig door.
Een tip kregen we mee als we naar Cape Reinga gaan: Spirit beach, een bezoekje waard!

Bijna half twee, we gaan naar de tandarts… een uur te vroeg… dan maar even shoppen… de ansichtkaarten voor de kleinkinderen zijn onderweg.

Gelukkig viel de behandeling bij de tandarts mee. En terwijl Peter daar was heb ik wat foto’s gemaakt van de strelizia, die hier nu rijkelijk bloeien.
Op de camping, dezelfde als gisteren, wasje gedraaid en op ons gemak alles geüpload.
Een heerlijk gegrild kippetje ligt op ons te wachten om opgepeuzeld te worden, dat zal wel smaken…

Groetjes vanuit de Bay of Islands.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

6 reacties

 1. Ton en Helma

  Jullie zitten er weer helemaal in zie ik wel! Echt genieten daar! Super! Goeie reis van ons gewenst!

 2. Bianc

  Ben ALSJEBLIEFT voorzichtig met die zandvlooien jij!!
  Ik drone, jij droned wij hebben gedroned hahahaha. goed bezig saampjes.

 3. Ger

  Wat heerlijk om zo van jullie te lezen. Zo vertrouwd! Gelukkig dat de tandarts mee viel. Mooie foto’s en weer heerlijk verslag om te lezen. Jullie moeten samen ’n boek gaan schrijven met al jullie ervaringen en belevenissen van alle vakantie’s. Zou lekker weglezen (zegt ’n NIET lezer.) Wordt geheid ’n bestseller! Ga zo door, maar vooral. GENIET. Maar dat zit wel snor bij jullie.

Reacties zijn gesloten.