Menu Sluiten

10 februari, Napier

Nieuw-Zeeland

Als je op een camping aankomt krijg je informatie over de omgeving.
Vandaag was dat goed want we hadden de Te Mata Peak wel in ons lijstje maar niet meer aan gedacht. Ach, een leuke plek om koffie te drinken zeggen we. Inderdaad, een prachtig uitzicht. Ook al is het weer minder dat maakt de foto niet minder mooi. Je hebt niet altijd een blauwe lucht nodig.

Onderweg naar Napier, een tocht van 20 km., zien we de zon doorkomen… dat hadden ze niet voorspeld. Gelukkig niet zo heel warm maar we zijn het wel eens dat de stad mooier is met een blauwe lucht. Napier is een typisch jaren 30 stijl, een vrolijk en gezellig plaatsje. We hebben in de stad nog wat gedronken en gegeten, jammer dat de auto’s er mogen rijden. Een leuk terras op een plein hoort blijkbaar niet in Nieuw Zeeland.

Tegen 16.00 uur gaan we richting de camping, voorbij Napier aan de kust. We staan zo’n 15 meter van het strand. Met een beetje geluk kunnen we morgenvroeg vanuit ons bed de zon zien opkomen…

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

6 reacties

 1. Jolanda

  Wat een superreis, geweldige foto’s, filmpjes en prachtige verslagen. Ik geniet er iedere dag weer van.
  Gr poeleke

 2. Ger

  Jullie hebben helemaal gelijk, je hebt niet persé ’n strak blauwe lucht nodig om mooie foto’s te maken. Grijze luchten met dringende wolken zijn óók vaak heel mooi. Jullie zeggen dat terrasjes kennelijk niet in N. Z. op ’n pleintje horen. Toch zag ik op de derde foto ’n terrasje, was dat niks dan? Ga zo voort J & P, we kunnen het allemaal prima volgen zo hoe jullie avontuur zich voltrekt. ((( volgens mij was Jacqueline ’n paar dagen geleden écht wel dronken, al was het alleen al van de indrukken die jullie beleven. )))

 3. Anneke

  Wat een prachtige landschappen toch, soms net niet echt! Lijken dan wel schilderijen!
  En terrasjes, tja dat herken ik wel. Dat is echt Nederlands, elders vinden ze het te warm, te stoffig of te druk om buiten te zitten
  Vandaag is jullie kaart bezorgd, ietsje later dus, maar valt daardoor wel extra op! Tot gauw XXX

 4. Rien

  Wat n prachtige reis weer, mooie foto’s en mooie reisverslagen.
  Leuk om te lezen,
  nog veel plezier daar.

 5. Anita Brugel

  Weer helemaal met de vorige schrijvers eens. Leuke foto’s en leuke verslagen. Lees en volg ze iedere dag. Groetjes weer

Reacties zijn gesloten.