Menu Sluiten

16 mei, Vertrek vanuit Vancouver

We konden in het hotel gratis internetten en daar hebben we gebruik van gemaakt. Skypen met de kinderen en een woordje leggen bij Wordfeud.

Te voet naar de haven gelopen. Een schone en mooie stad. Vooral de gebouwen zijn prachtig. Daarbij komt ook het goede weer er nog bij. Aan de haven bij een Italiaanse lunchroom ontbeten. Gebakken eieren met bacon en gebakken aardappeltjes. Dat smaakte prima.

Nog even tot 12.00 uur rondgelopen, foto’s en video gemaakt tot we de boot op konden. Het duurde nog anderhalf uur voordat we ingecheckt waren. De lunch stond klaar. Bijna heel de middag op het dek genoten van de zon en omgeving.

Om 16.00 uur een verplichte dril en om 16.30 uur varen we uit. Wij snel vanuit onze hut naar het dek want we varen een half uur eerder dan we dachten.

Terug in onze hut hebben we de koffers uitgepakt en daarna een hapje gegeten. Een tafel voor twee, de ober ging ons voor en hield de stoel voor mij klaar… duh… ik loop door en pak een andere stoel. Heb ik dat in de gaten. En dan legt die ober ook nog onze servetten op de benen, alsof wij da nie zelluf kenne! Wij zijn dat niet gewend, dat chique.

Forel met spaghetti, het smaakt goed. We hadden niet zo’n honger vandaag. Als Peter wil roken dan moet hij naar buiten en met een ondergaande zon is dat geen straf. Het weer is rustig en toch waai je bijna uit je hemd. We hebben ook de koffiebar gevonden, heel belangrijk, een toast naar Boven en we genieten ervan!

Het is nu 22.25 uur en de foto’s en video zijn al back-up van gemaakt en schrijf ik dit verslag. Peter is ondertussen in slaap gevallen. Morgen een vaardag.

Liefs Jacqueline en Peter.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

1 reactie

Reacties zijn gesloten.