Menu Sluiten

20 april, Cornville

Omdat we geen brood in huis hebben gaat Jacqueline bij de McDonalds een ontbijtje halen. Ongelooflijk hoe druk het daar is. We rijden om half 11 richting Sedona. Onderweg komen we langs Rockville. Alles in de stijl van de Flinstones, yabadaba dooo. Zo denken wij nu ook!

De weg naar Sedona is prachtig, vele bossen en net voor Sedona komen de Red rocks weer te voorschijn. Bij de benzinepomp vragen we gelijk naar een rv Campground, “om de hoek” maar die bleek vol te zijn. Bij de camping zien we een Nederlands echtpaar Knobbe en die wisten nog wel een andere camping. Ze belde voor ons beiden om een plek te reserveren, erg vriendelijk. Je snapt het niet maar de campings hier zijn bijna allemaal vol.

Ook gingen Nanda en Klaas Knobbe naar Cathedral Rock en wij mee tot aan de parkeerplaats. Peter en ik zijn een stuk naar boven gelopen maar het was een hete dag en steil naar boven. Peter haakte af en Jacqueline ging alleen verder… helaas het verkeerde pad genomen maar wel een mooie wandeling. Cactussen en bloeiende agave, geen verloren wandeling dus.

We gaan de camping opzoeken, 27 km uit de stad. Sedona zelf is een hele mooie aangelegde stad. Veel winkeltjes en eettentjes, ziet er heel sfeervol uit.

De camping is prachtig gelegen in een bos met riviertje. Ook Nanda en Klaas Knobbe arriveren en we kletsen samen over Tioga en natuurlijk Amerika. Ook zij houden bij Tioga een blog bij.

Etenstijd en we gaan van de foto’s en films back-up maken en natuurlijk ons dagelijkse verslag. Onder het eten kunnen we de deur en raam open houden, heerlijk warm dus met zo’n 30 graden.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

3 reacties

 1. Mariska & Mirthe

  Lekker hoor 30 graden! nemen jullie straks wat mee naar hier. Brr hier nog niet echt lekker warm xx

 2. Bianc

  Ooo schatjes toch. Wat een reis toch weer, prachtig. Peter niet te vaak afhaken hoor, denk aan dat glas water op het nachtkastje hahahaha.
  Ik snak ook naar 30gr. nog even volhouden en dan gaat dat goed komen. Carry on… leuk om alles te kunnen volgen. xxxx Bianc

 3. Corrie Stoop

  Ik had een achterstand in het lezen van de berichtjes.Met plezier alles net gelezen. Wat een leuke verhalen en die foto’s: super mooi!!
  Ik ben weer op de hoogte van jullie avonturen.
  Veel plezier …..
  Groetjes Corrie

Reacties zijn gesloten.