Menu Sluiten

27 november 2017, Queenstown

Queenstown 9300, Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Wanaka 9343, Nieuw-Zeeland

Vanuit Wanaka de hoogste geasfalteerde weg in Nieuw Zeeland gereden om in Queenstown te komen. De scenische route was rustig en mooi. Ook hier veel gele brem en gekleurde lupinen te zien. Ook het weer zit mee, 28 graden. We denken aan jullie hoor…

Eenmaal in Queenstown heeft mijn wacje mij gebracht naar een hoogte van 1600 meter. De Remarkables met prachtige vergezichten. Op de berg een lunch gemaakt. Heerlijk om te kunnen koken, plassen en bakkies koffie zetten wanneer en waar we willen.

De bungeejump is hier een heel spektakel. Vele sprongen en dat was leuk om te zien hoe mensen toch zenuwachtig werden als ze eenmaal in dat gat van 42 meter diep kijken. We hebben onszelf op een ijsje getrakteerd. (Nee, stond niet op onze bucketlist.)

Op de camping gegeten en een avondwandeling gemaakt. Nog steeds rond de 20 graden. Peter wist nog van de vorige keer dat hier vlakbij brievenbussen staan. We hadden ze toen ook al op foto gezet en nu blijkt dat er nog meer staan. In allerlei leuke creaties.

Nog steeds leuk dat jullie ons volgen en bedankt voor de complimentjes over de foto’s en alle reacties.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

2 reacties

  1. anita

    Ja is ook heel leuk om jullie te volgen. leuke brievenbussen.
    gr. weer vanuit een zeer regenachtig Nederland. xx

Reacties zijn gesloten.