Menu Sluiten

3 december 2017, Surat Bay

Het is ook voor jullie een zondag, vandaar dat we wat later zijn…

Gisteren was ik nog even zwemmen, nou zwemmen? Heb gestaan in het water en de dolfijnen zwommen langs me heen. Kicken!! Helaas, tijd om weer verder te gaan.

De Cathedral Caves stonden op de planning maar we waren te laat ivm het getij om daar naar toe te kunnen. Ook zagen we een bordje met een waterval, doen we die toch. Tot we voor de McLean waterval stonden zagen we dat we deze al eerder hadden gezien. De boswandeling alleen was al mooi. Geprobeerd deze vast te leggen in een foto (hoor in gedachten de vogels zingen).

We rijden verder door de Chaslands, heuvelachtig met veel schapen. Dan komen we bij de Florence Hill Lookout. Een strand, ongelooflijk. We zagen daar nu twee mensen in het water. Hoeveel van jullie zouden daar willen liggen?
De volgende stop is weer een waterval, ook die hebben we gezien maar omdat het de meest gefotografeerde van Nieuw Zeeland is en we hebben tijd, gaan we hem nogmaals zien.
Ook nu gaan we weer door een regenwoud, krijg je nooit genoeg van. De Purakaunui waterval viel wat tegen, weinig water.

Newhaven is de camping waar we wilde staan en gelukkig hadden ze nog een plekje. Het Surat Bay strand ligt achter de camping. We hebben daar weer heerlijk gewandeld en genoten van de zeeleeuwen.

Al met al weer een mooie dag, wat zijn wij toch een stelletje bofkonten…

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

3 reacties

 1. Jos en Annelies Bink

  hoi buurtjes,
  Nou ……wel verre buurtjes dan!!!!
  Met plezier lezen en kijken we naar jullie verslag en mooie fotos en kijken we naar een wereld die wij niet kennen.
  Misschien eens een eigen foto tentoonstelling organiseren. Ik kom in iedergeval.
  Gr Annelies

Reacties zijn gesloten.