Menu Sluiten

6 december 2017, via Lindis Pass naar Omarama

Nieuw-Zeeland

Otago 9382, Nieuw-Zeeland

Hampden 9482, Nieuw-Zeeland

Ojee, het miezert wat als we naar de Moeraki Boulders gaan. Eenmaal daar is het droog maar we trekken wel onze jassen aan want het is nu 17 graden.

Het viel niet mee om die mooie ronde stenen zonder toeristen te fotograferen, maar een fotograaf is geduldig. Ze wacht netjes tot alle Aziaten klaar zijn met elke centimeter die ze op de foto willen hebben.

We gaan richting de Lindis Pass, een beetje omrijden, maar de andere route hadden we al 2 keer gereden (alleen dat al: al twee keer gereden).
Het weer werd met het uur warmer en de weg was heerlijk rustig en stik mooi.
In het dorpje Alexandra gestopt voor een Pie en wat kleine boodschapjes.

De thermometer geeft ondertussen 29 graden aan.

De Lindis Pass is een prachtige route en met de miljoenen Lupines een prachtig gezicht. Deze bloemen noemen ze hier onkruid en met de vele gele brem zijn ze niet blij. Voor ons een kleine toevoeging aan de prachtige natuur.

We zijn na 409 km en 31,5 graden aangekomen op de camping van Omarama. Eerst met een Nederlands stel wat gedronken en ervaringen uitgewisseld. Om 19:30 uur werd het tijd om de biefstuk op de BBQ te gooien.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

4 reacties

  1. Paula schravesande

    Oh oh oh wat een heerlijke temperaturen daar. Dat is hier wel anders ( er komt hier sneeuw aan ,ook wel lekker hoor vind ik), maar wat jullie ervaren is geweldig.

Reacties zijn gesloten.