Menu Sluiten

6 februari, Queenstown dag 2

Nieuw-Zeeland

Een heerlijke zondagmorgen, ontbijtje op bed en alle tijd voor een bakkie koffie. Het voordeel van 2 overnachtingen, op dezelfde camping, is dat je niet voor 10.00 uur weg hoeft te zijn.

Om 12.00 uur werden we met de bus opgehaald. We wisten dat we met een Jet boat gingen varen maar dat we een geweldige busreis erbij kregen niet. Om bij het startpunt te komen moest de bus langs een smalle bergroute. Wat is de natuur toch mooi hier.

Allemaal instappen en de groepsfoto wordt gemaakt. Daarna begint ons avontuur. In volle vaart met de Jet boat over de Upper Shotover River. Een half uur k i c k e n.

We gingen dezelfde weg terug met de bus en dat was geen enkel probleem, extra genieten dus.

Bij aankomst camper geeft de klok 15.00 uur aan.
We hebben de rest van de dag tijd om naar het centrum van Queeenstown te gaan. Daar aangekomen met een gondel naar boven. De rodelbaan kostte maar 4 euro extra, dus die hebben we ook maar gedaan. Daarboven hadden we prachtig uitzicht op Queenstown (zie foto). In het centrum zochten we naar een pizzeria en kwamen zo uit bij de haven. Echt gezellig hier. De pizza en spaghetti smaakte overheerlijk. Op de terugweg naar de camper begon het hard te waaien en te regenen dus de Lidl-jasjes konden weer aan.

Net voor de camping hebben we nog brievenbussen gespot en die vonden we zo leuk dat het wel een foto waard was.

We kunnen terugkijken op een mooie, avontuurlijke dag.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

5 reacties

 1. mariss

  Ik lig hier ook oo zondagmorge in bed maar geen ontbijtje.. Hoe doe je dat haha! en ja we blijve maar in herhaling vallen maar wat gaaf en weer ontzettend mooi! Liefs mij:-))

 2. Anneke

  Mooi hoor.
  En ga je nog verder naar het zuiden? Bart Luyten woont zo’n 50 km onder Queenstown! Hij heeft ook een leuke boxer:)

 3. Willeke

  Op de bank vanuit een stormachtig Breda geniet ik weer van jullie avonturen. Als je in Queenstown bent is een ontbijtje op bed voor koningin Jacquelnine zeer toepasselijk. Ga zo door Peter!!

 4. Bianc

  Tjonge tjonge tjonge wat is dat toch genieten down under in NZ. Het spat van jullie reisverslag af. Echt leuk om jullie op deze manier te volgen. Kan ik een klein beetje mee genieten. Kruip jij ook wel eens achter het stuur Jacq of vind je het wel lekker zo’n chauffeur. Nou schatjes grtjs maar weer en….. ga zo door. kus Bianc

Reacties zijn gesloten.