Menu Sluiten

8 april, Zion National Park

Op mijn, Jacqueline, lijstje stond Angels Landing. Om 08.00 uur vertrokken met eten, water en natuurlijk de camera. Een flinke klim met geweldige uitzichten onderweg. Ik was om 10.50 uur op een hoogte dat ik dacht: ik ben er… maar toen bleek het nog een uur klimmen te zijn. Even getwijfeld omdat dat natuurlijk het zwaarste stuk was. Toch gedaan en daar ben ik erg trots op! 11.50 uur stond ik op de top van een berg 1750 m hoog. Het is daar echt adembenemend!! Uitzicht op de hele Zion Valley.
Ook zag ik twee flinke roofvogels vliegen. Zelfs de lucht was gunstig… ja, mijn dag was super!

Het begon wat te regenen en waaien daarboven en ik was blij dat ik nu naar beneden kon omdat je nooit weet wat voor weer het gaat worden. Onderweg nog wat regen en net toen ik mijn poncho (ja we hadden ze weer bij ons) aanhad hield de regen weer op. Naar beneden gaan was, behalve het eerste stuk dan, makkelijk. Op de momenten dat ik een foto nam waren dat mijn rustmomentjes.

Bijna beneden, het is dan 13.20 uur, kwam Peter mij tegemoet, dat was lief! Ik kon nu met hem delen wat ik voelde daarboven, dat het KICKEN was!!
We zijn nog een stukje terug naar boven gelopen om de berg te filmen.

Helaas begon het weer te regenen en besloten we om naar het begin van het park te gaan. In het park rijden gratis bussen om je naar verschillende plekken te brengen. Gelukkig werd het droog en zijn we bij halte 3, van de 9, uitgestapt en verder gelopen naar het begin.
Een héle mooie wandeltocht en toen we om 17.00 uur thuis waren was ik blij dat ik kon gaan zitten, moe maar voldaan.

De eerste echte bui begint onder het eten, geen last van dus. Denk dat ik vannacht goed kan slapen. Paracetamolletjes hebben goed geholpen.

Liefs Jacqueline en Peter.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

7 reacties

 1. Tino

  Moest effe inlezen maar weer bij. Ben benieuwd naar de foto’s. Voor mij beginnen de dagen ook weer af te tellen, nog een paar dagen en dan ga ik de week van de No more’s in……

 2. Marijke Piederiet

  Dat ziet er weer “great” uit. ENJOY met hoofdletters! Geniet-maar-lekker-groetjes van Peter&Marijke.

 3. Wies en Jack

  Dat wordt waarschijnlijk weer een nieuwe filmvoorstelling. Veel “wauw”-momenten zo te zien op de foto’s maar de mooiste en meest jaloersmakende foto is toch “IJsje op San Marcoplein. Mmmmmmm, lekker!

 4. Corrie Stoop

  Klinkt als een mooie dag met een mooie overwinning met veel mooie foto’s !! TOP !!

Reacties zijn gesloten.