Menu Sluiten

10 april, Bryce Canyon naar Escalante

Zoals je al zag aan de naam van de camping (gisteren) werd het een kort nachtje. Om 6:00 uur rammelt de wekker. Het ziet er redelijk helder uit. Voldoende kledinglagen aan (we zitten op 2600 meter hoogte) en naar het Sunrise Point (op minder dan een kilometer afstand). Spannend… en helaas. Niet zo mooi als gehoopt.
Jacqueline durft het aan om naar beneden te lopen. Voor dit soort dingen moet je bij mij niet meer aankomen. Dalen of glooiend gaat wel, klimmen, gaat echt niet meer lukken.

Jacqueline vertelt verder… Peter gaat terug naar de camping en we spreken om 11:00 uur af. Ik ga beginnen aan de tocht zie ik een blauw vogeltje, prachtig. Eerst die op de foto natuurlijk.
Begonnen aan de Garden Trail, die ging steil naar beneden maar prachtig! Aangekomen aan het einde staat een bordje Navajo Trail nog 1.3 km… ach pak ik er die ook bij. Mooi, allemaal vriendelijke mensen onderweg en de tocht werd zwaarder. Ja, want wie daalt moet ook weer omhoog.

Om 10.15 uur was ik op afgesproken plek en heb heerlijk in het zonnetje gewacht op mijn wac-je. Hij had zelfs koffie voor mij gezet.

We besluiten om door te rijden naar Escalante. Op de camping gewassen en alles weer bijgewerkt. We hebben wifi dus ook het verslag is weer bij.

Houdoe.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

8 reacties

 1. Anneke

  Mooi hé, bijna onvoorstelbaar dat er zoveel verschil in rotsen kan zijn. En je hebt pas 2 parken gehad, dus nog lekker veel verschillen te gaan. Jammer dat de Sunset niet helemaal uit de verf kwam, hadden wij helaas ook last van 🙁
  Veel plezier verder.

 2. Lenie

  Wat hebben jullie weer een mooie reis en prachtige foto’s.
  Geniet er nog maar lekker van.

 3. Ria

  Geweldig hoor, ik krijg toch wel een beetje een jaloers gevoel over me heen, ik vind mijn baas erg aardig maar die natuur trekt me enorm, wat een grootsheid in gebieden, daar kan ons kikkerlandje niet tegenop. geniet ervan

 4. Corrie Stoop

  Net even jullie foto-album bekeken. Wat een schitterende omgeving en inderdaad een mooi blauw vogeltje ;-))

 5. A.Bink-Wagemakers

  Hallo,

  Wat leuk om jullie te volgen op deze bijzondere reis!!!
  En zeker weer mooie plaatjes vastgelegd. Het vogeltje heb je mooi vastgelegd. TOP……. ben benieuwd naar de volgende foto s.

  Groet Annelies

Reacties zijn gesloten.