Menu Sluiten

11 april, Calf Creek Falls richting Capitol Reef

s’Morgens eerst wat eitjes gekookt voor het ontbijtje en de tonijnsalade die ik ging maken. Dat zal zeker smaken naar een flinke wandeling naar Calf Creek Falls.

We begonnen goed, je loopt echt in de woestijn. Cactussen, een roofvogel, hagedissen en een swallowtail vlinder. De natuur is hier bijzonder. Na een half uurtje lopen moest Peter helaas afhaken. Zijn griepje is meer aanwezig dan gedacht. Besloten dat ik alleen verder ging met camera en video. Een flinke tocht maar wederom de moeite waard met als toetje de prachtige waterval.

Ik was pas na tweeën terug, Peter had geslapen… hij is echt ziek. Balen natuurlijk, nooit ziek en nu wel! Na de lunch, boterhammen met tonijnsalade, verder gereden richting Capitol Reef.
Gelukkig was Peter wel in staat om te rijden en de uitzichten die we kregen waren Kicken!
Ook kicken was; een stuk of 7 herten die voor je neus rennend oversteken. Gelukkig kon mijn wacje op tijd remmen! Helaas geen beelden van.

Op de camping bij Subway een broodje gehaald en Peter te bed gebracht. Hopelijk gaat het morgen beter met Peter. We staan nu op Wonderland RV park, vlakbij Capitol Reef.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

7 reacties

 1. Sandra

  We zijn benieuwd naar alle prachtige beelden. Die sneak previeuws die we krijgen zijn prachtig. Balen dat papa ziek is. Beterschap!

 2. Bianc

  Ahh… de prul. Jouw C blijft ondanks de griep toch W en A. Lief van je hoor Jacqueline. Knap maar snel op Peter dan kan je weer voor de 100% mee genieten. Prachtig jullie verhalen en foto’s. Ik geniet mee. vette knuf Bianc

 3. Anita

  beterschap peter.hopelijk gaat het snel beter, zodat je samen kunt genieten xxx

 4. Tino

  Jammer van Pter en inderdaad misschien morgen beter.
  Ben benieuwd naar de beelden……

 5. Gerrie

  Knap maar snel op,dan pas kan jullie vakantie weer verder gaan,ik heb veel te vertellen maar dat komt later wel.heel veel liefs van ons uit Breda.

Reacties zijn gesloten.