Menu Sluiten

15 april, Mesa Verde naar Monument Valley

Familiewhatsapp is een gezellig medium! We worden zo vrolijk van de stemmetjes van Zoë en Mirthe, onze kleinkinderen. Vanmorgen weer even gesproken en Mirthe riep: “ik wil je zien oma!” Skypen dus, ook zoiets geweldigs.

We vertrekken bijtijds naar Monument Valley. Onderweg kan Peter met de drone vliegen. We zijn dan op zo’n 30 km voor Monument Valley. En weet je hoe die Valley heet waar we filmen?
Valley of the Gods! Nou, Peter in zijn sas… hahaha.

Wat een stoere weg die bekende Highway 163. Geen wagens voor ons dus we konden hem rijdend goed filmen.

Het weer zit een beetje tegen… wind, koud en af en toe wat regen.
Daar aangekomen boeken we eerst de camping, alles is hier in bezit van de Gouldings. Ze hebben werkelijk alles hier voor de toeristen. Een goudmijntje dus.
Helaas het begint harder te regenen en we besluiten om even wat te drinken. Tegen vieren gaan we een rondje rijden maar we komen niet verder dan het visitorcentre. Toegang tot het park is $ 20 en je kan met de camper niet ver komen. Je moet dan een tour nemen à $ 70 of $ 85 pp. Morgen besluiten of we dit gaan doen want de voorspellingen zijn niet al te best. Gelukkig is dit van korte duur.

Pasta met zalm gemaakt en dat smaakte best goed. Kachel aan en een potje kaarten of tv kijken?

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

2 reacties

  1. Marijke Piederiet

    Heel leuk om jullie ervaringen te lezen, maar die foto’s …….. geweldig mooi en het komt echt bij je binnen. Het lijkt soms bijna niet echt, maar jullie zijn er echt wel. Geniet er samen van!

Reacties zijn gesloten.