Menu Sluiten

15 februari, Rotorua dag 1

Zoals we gisteren al schreven gaan we vandaag richting Rotorua. Een rit van 123 km. Aangekomen bij het park Wai-O-Tapu was het heel erg druk. Nou, we komen morgen wel terug. Het is dan maandag en hopelijk minder toeristen. Wel de Mud Pool bezocht. Grappig al dat modder te zien opborrelen.

Onderweg naar dit park zagen we nog een bord met Volcanic Valley, 6 km. Wij dachten dat het een scenic route was door dit bijzondere landschap. Bleek het een attractiepark te zijn. Het Waimangu Volcanic Valley.
We twijfelden nog, maar het was ondertussen al 14.00 uur en hadden dan nog maar een kleine 3 uur om het park te bezichtigen. Doen we morgen wel.

Besloten om naar de stad Rotorua te gaan het het Bath House te fotograferen. Vorige keer maar 1 foto van kunnen nemen omdat het zo hard regende. Nu hadden we alle tijd én prachtig weer. Gezellig druk bij zo’n toeristisch gebouw. ’s Avonds zelfs terug gereden om nog meer foto’s te maken, maar dan met zo min mogelijk voertuigen en mensen. Ook in de stad zelf borrelt en pruttelt het op diverse plekken en het meurt…

Vanavond nog even geskyped met de kids voordat ze zich in het carnaval begeven. De top 10 holidaypark is weer net zo mooi en netjes als gisteren.

Iedereen veel leut bij de optochten en misschien tot morgen,
Groetjes Jacqueline en Peter.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

2 reacties

 1. Annelies

  Anneke heeft de link even doorgestuurd en heb je fotokunsten bekeken, in een woord geweldig!!
  Prachtig daar, ik vind de foto van die ijscoupe heel bijzonder.
  Wens jullie nog een hele fijne tijd door.
  Groetjes
  Annelies

Reacties zijn gesloten.