Menu Sluiten

18 februari, Waihi Beach dag 2

06.47 uur was de tijd dat de zon zou opkomen. Jacqueline wilde op het strand dit wel fotograferen. Gelukkig hoefde ze nu niet al te ver te lopen (50 meter).

Vandaag stonden er 3 mogelijke wandelroutes op de planning. Het weer is weer goed, wat hebben we toch een prachtzomer hier!
We besluiten dat we alleen de Orokawa-route gaan lopen. Een wandeling door het bos naar één van de mooiste stranden van Nieuw Zeeland.
Inderdaad een heel mooi strand, jammer dat we onze badspullen en picknickmand niet hadden meegenomen… (hadden we toch mijn zus moeten meenemen).

Na het genieten van dit bounty-strandje gaan we dezelfde weg terug.
In het bos horen we ook hier de krekels en de Tui. Ook zien we een Quail (een NZ vogel). Na de middag komen we op de camping en eten een uitsmijter. De temperatuur is inmiddels al 26 graden dus tijd voor een zwempartijtje. Eerst op strand gelegen en daarna bij het zwembad.

De andere routes doen we morgenvroeg, ja we blijven nog een dagje hier in Waihi Beach. Een prachtige camping met alles erop en eraan. We staan bijna met onze camper op het strand en ze hebben de beste douche, een verwarmd zwembad en spa. En niet te vergeten een mooi wit strand met morgen weer 27 graden.

Jullie zijn uit gefeest maar wij gaan nog heel even door…

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

3 reacties

  1. Joseeke

    Ooh…nu ben ik helemaal jaloers…wat een prachtig strand. Daar wil je toch nooit meer weg ?
    Geniet maar lekker saampjes, tis jullie van harte gegund !! Xx

Reacties zijn gesloten.