Menu Sluiten

24 april, Death Valley naar Lake Mead

Vanuit Death Valley vertokken nadat mijn vrouwtje een vakantieochtendritueeltje heeft afgewerkt. Oftewel mevrouw heeft gezwommen, foto’s gemaakt en mij met rust gelaten…
Om een uur of tien zijn we gaan rijden. Richting Mountain Springs. Hier aangekomen blijkt het helemaal niks te zijn. Geeft niet, even verder is Red Rock Valley. Langs de kant van de weg staan ergens veel auto’s en dat betekent dat er wat te zien kan zijn.
Camper aan de kant en het pad is zo’n 2 km lang, dus te doen. Waar het pad begint is niet helemaal duidelijk, maar we stappen maar wat. Opeens roept Jacqueline me terug. “Hé, hier zit een slang!” Was ik er bijna opgestapt maar inderdaad daar kroop een slang en volgens een “local” blijkt het een ratelslang te zijn. Nou, hebben we die ook weer eens ontmoet.

Verder is in het park geen camping met voorzieningen en we besluiten om buitenom Las Vegas te rijden naar Lake Mead. Dit is het meer dat voeding geeft aan de Hooverdam. We boeken een plaatsje met “lakeview”. Gelijk boeken we een tweede nacht, want van hieruit gaan we de Hooverdam bezoeken en de laatste paar dagen doorbrengen. We hebben nog even.

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

4 reacties

  1. Jos

    Wij genieten van jullie tocht en vooral de foto’s . Nr 47 is mijn favoriet. Nog veel plezier

  2. Annelies

    Jeetje wat hebben jullie weer een gezellig reisverslaggemaakt. We hebben ervan meegenoten. Wat een prachtige foto’s, die willen we graag een keer in het echt komen bekijken. Geniet van de laatste dagen. Liefs Ad en Annelies

  3. Corrie Stoop

    Veel plezier nog deze laatste paar dagen in het grote warme America.

Reacties zijn gesloten.