Menu Sluiten

26 januari, New Plymouth

Nieuw-Zeeland

Al eerste willen we Armand feliciteren met z’n nieuwe baan! Helemaal TOPPIE.

Gisteren geen internet maar gelukkig vandaag weer wel. We weten dat we een paar trouwe fans hebben en die willen we niet teleurstellen. We vroegen laatst hoe het met jullie ging en we vonden het leuk om daarop reacties te krijgen. Anita bedankt voor de uitslagen enne code 25…gewoon een mooi(e) NATuur.

Waar we de 25e zijn gestopt gingen we vandaag, de 26e mee verder. Mt. Ruapehu was nu goed te zien en bij dit uitzicht even een bakkie op.
Besloten om verder te rijden naar New Plymouth, voor een uitzicht op Mt. Taranaki. Een tocht van meer dan 300 km. Sorry, maar we hebben heel onderweg wederom genoten.
De natuur op route 43 was heel glooiend en Peter zei onderweg: dit had ons vader ook mooi gevonden om te rijden… De schapen waren niet te tellen.

Mt. Taranaki zagen we al in de verte, wat een monster. Heel gaaf!

Om 17.00 uur lagen we lekker op de camping van de zon te genieten. Bij de receptie vertelde ze dat er feest was in het park Pukekura. Eerst nog even langs een vrij nieuwe brug en daarna lekkere spare-ribs gegeten. We waren nog goedkoper uit dan gisteren. Het feest in het park was heel gemoedelijk, af en toe een praatje met de mensen en de verlichting maakte het geheel extra sfeervol.

Weer zo’n dag geweest die ze ons niet afpakken!!

(Klik of tik op de foto voor een vergroting)

5 reacties

 1. anne

  Ha Peter en Jacqueline!
  Wat leuk om bijna elke dag te lezen over jullie reis!

  En wat maken jullie veel kilometers, ongelooflijk zeg, maar als ik het zo lees genieten jullie ook daar heel erg van : )

  Veel plezier nog!

  Liefs,
  Anne

 2. henny en rene

  wij genieten ook mee met jullie reis hier in etten alles goed ook met de kinderen
  iedere morgen zijn wij benieuwt naar jullie verslag groetjes van henny en rene

 3. ineke

  hallo, ja, ook ik ben zo’n trouwe fan die elke dag gelijk ff kijkt of er al een nieuw verslag gemeld is. Tegenvaller als het niet zo is -:(. Maar, jullie genieten, wij genieten !! Ja, ons pa en ons ma hadden ook dur ogen uitgekeken !! Nog veel plezier en genieten maar weer !!! grtjs en xje

 4. mariss

  Jaaa hier jullie trouwe fan! Niet alleen opa had dat mooi gevonden… Ik ook!!!! Ik ga wel verder werken! Geniet ze he! Dikke dikke kus jullie grootste fan

 5. Ingrid v D

  Hoi Jacqueline en Peter
  Hier even een reactie van een werkende mens zullen we maar zeggen:)
  Wat een kilometers hebben jullie er al op zitten in dat prachtige land zeg.
  Echt een droomreis. Wordt maar op tijd wakker hè anders is het voorbij voor jullie er erg in hebben.
  Leuk ook al die suggesties voor wat we `s avonds kunnen eten!
  Geniet nog maar lekker verder.
  Groetjes Ingrid v D

Reacties zijn gesloten.